Jednocześnie serdecznie dziękuję tym co wpłacili za expres, a niektórym nawet za napiwek
KWIATY DLA ROADSA
Nie to żebym się napraszał, ale po to była lista zgłoszeniowa, żeby odpowiednio wyliczyć składkę no głowę. Zgłosiło się w sumie ponad 60 ludków, a wpłaciło niespełna 40. Oczywiście nie ma obowiązku, ale skoro się zadeklarowało to może by tak... Kto chce się liczyć osobiście, to oczywista że bardzo proszę czemu nie, kasce też należy się.
Cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz... Przepraszam, zapomniałem się.
Jednocześnie serdecznie dziękuję tym co wpłacili za expres, a niektórym nawet za napiwek
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
no jeśli jest zapał i pewna deklaracja to musi być i realizacja nie

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- benito
- ostry klepacz

- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Sowa, zrob liste zadeklarowanych i tych, ktorzy wplacili...
Lepiej, zeby sie nie oferowali bez zamiaru wplaty.
Lista obowiazkowo.
A jak nie, to daj znak ile braklo, to sie podzieli kwote na prawdziwych ownersow
Lepiej, zeby sie nie oferowali bez zamiaru wplaty.
Lista obowiazkowo.
A jak nie, to daj znak ile braklo, to sie podzieli kwote na prawdziwych ownersow
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Troszkę luźniej Ułani. Wśród tych zaległych są też prawdziwi ownersi. Trza wziąć poprawkę na różne sytuejszyn, może ktoś nie mógł, może po prostu zapomniał, bo miał inne istotne sprawy. Przypomniałem się i teraz troszkę cierpliwości proponuję. Zajarajmy, wypijmy po browcu, może w międzyczasie jakiś numerek, a co? 
- benito
- ostry klepacz

- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Mysle, ze jednak taka lista bedzie przypomnieniem dla kazdego i pewnego rodzaju osobista weryfikacja, bo czasem wysylasz kase, a tu wychodzi drobny blad w numerze konta i kasa idzie gdzies indziej.
Dawaj liste Sowa...
Nie posadzam nikogo o zle zamiary, ale trzeba to usprawnic...tyle
Dawaj liste Sowa...
Nie posadzam nikogo o zle zamiary, ale trzeba to usprawnic...tyle
Honda VFR800 - RC46 - `98
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Dresik
- klepacz

- Imię: Piotr
ja sie przyznaje ze jescze nie wpłaciłem, czekam na najbliższe rozdroże i to dlatego..
Słuchajcie kochani, wiele osób naprawde żadko zagląda na forum.. Niektórzy nie częsciej niż co dwa tygodnie.. Ja wiem, ja rozumiem, ale trzeba tez sie wczuc w niektórych sytuacje
Napewno do konca tego tygodnia sie wyreguluje wszystko, ja w to wierze 
Słuchajcie kochani, wiele osób naprawde żadko zagląda na forum.. Niektórzy nie częsciej niż co dwa tygodnie.. Ja wiem, ja rozumiem, ale trzeba tez sie wczuc w niektórych sytuacje
Ale się stałem popularny, pw mnie przygniatają. 
Żadnej listy nie będzie.

Część ownersów deklarowała spłatę ręka w rękę i takie przypadki są uwzględniane przez wysoką Komisję.
Ale żebyście sobie nie myśleli, że
taki ze mnie potulniaczek, to zamieszczę taki znaczek
I stanowczo tutaj proszę, by szybciutko wpłacać grosze.
Jeszcze jedna sprawa:
Kolegę Konrada Oliwińskiego z Marek proszę o podanie niku, bo dokonał wpłaty (ze znacznym napiwkiem, aż mi się język plącze) ale nie mogę go przyporządkować do osławionej już listy, gdyż nie wpisał niku na przelewie.
Tym co się ociągają powiem, że noszę moją listę w czarnej teczce, a zdjęcie tej teczki (narazie zamkniętej) wysłane jest do ABW i CBA.
PS
Od ownersic skłonny jestem przyjąć wpłaty w innych formach i nawet w ratach.
Żadnej listy nie będzie.
Rzeczywiście są osoby informujące o wpłaceniu a kasa nie przychodzi, ale jeszcze poczekam, a potem będę o takim fakcie informował indywidualnie przez pw. No chyba, że mnie ktoś wk*** to go napiętnuję publicznie.benitto pisze:wychodzi drobny bląd w numerze konta i kasa idzie gdzies indziej.
Część ownersów deklarowała spłatę ręka w rękę i takie przypadki są uwzględniane przez wysoką Komisję.
Ale żebyście sobie nie myśleli, że
taki ze mnie potulniaczek, to zamieszczę taki znaczek
I stanowczo tutaj proszę, by szybciutko wpłacać grosze.
Jeszcze jedna sprawa:
Kolegę Konrada Oliwińskiego z Marek proszę o podanie niku, bo dokonał wpłaty (ze znacznym napiwkiem, aż mi się język plącze) ale nie mogę go przyporządkować do osławionej już listy, gdyż nie wpisał niku na przelewie.
Tym co się ociągają powiem, że noszę moją listę w czarnej teczce, a zdjęcie tej teczki (narazie zamkniętej) wysłane jest do ABW i CBA.
PS
Od ownersic skłonny jestem przyjąć wpłaty w innych formach i nawet w ratach.
- Yaco
- klepacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Sowo, bierz pod uwagę, że w większości przypadków przelewy są opatrzone dokładnym adresem. Możliwe, że to jest przyczyną opóźnień. Nie wydaje mi się aby ktokolwiek w tej sprawie poleciał w kulki... (tzn. łańcuch rozrządu).
PZDR
PZDR
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka