Ciekawe aukcje - np. allegro......
-
decent
- pisarz

- Imię: Decent
Re: Ciekawe aukcje - np. allegro......
Moda na streety nie minęła. Po prostu od jakiegoś czasu są w ofercie producentów i niektóre to sztos tak wizualnie jak i mechanicznie. A co do oceniania co spod czyjej ręki wyszło i jak to wygląda to lepiej jest wstrzymać się od głosu, aniżeli zbyt pochopnie oceniać.
Odpowiednio pielęgnowane słabości malutkich ludzików są potężną bronią przeciwko wiedzy, ludziom ...
- robsonic
- klepacz

- Imię: Robert
- Kontakt:
Jak sam napisałeś, każda moda kiedyś mija. Jednak 17 lat temu ten street w czasach kiedy mało było możliwości łamał schematy. Wcześniej były choppery i sam pociąłem IFĘ BK 350 czego do dziś żałuję.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 
- ZioLek-82-
- klepacz

- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
No za IFE BK 350 należy ci się co najmniej łamanie kołem...
nie wiemy co nas może jeszcze spotkać, nie wiemy kiedy może nas coś dopaść ..
Była:YAMAHA XJ 900 Diversion 95 /Są: HONDA CX 650 EURO 83r / HONDA VFR 800 FI 01r /
Była:YAMAHA XJ 900 Diversion 95 /Są: HONDA CX 650 EURO 83r / HONDA VFR 800 FI 01r /
- diimon
- klepacz

- Imię: Adrian
- województwo: śląskie
Człowiek się uczy na błędach, miejmy nadzieję że większość 
- Dav999
- bywalec

- Imię: Dawid
- województwo: podlaskie
Mi chodziło o modę na przerabianie na street fightery a nie o sam styl i fakt zgodzę się, niektóre modele wyglądają obłędniedecent pisze: ↑wt 10 mar 2026, 13:53Moda na streety nie minęła. Po prostu od jakiegoś czasu są w ofercie producentów i niektóre to sztos tak wizualnie jak i mechanicznie. A co do oceniania co spod czyjej ręki wyszło i jak to wygląda to lepiej jest wstrzymać się od głosu, aniżeli zbyt pochopnie oceniać.
- robsonic
- klepacz

- Imię: Robert
- Kontakt:
Najlepsze jest to że wszystkie części niepotrzebne które mi zostały czyli przednie koło, przedni zawias, półki, lampa itd wyrzuciłem pod śmietnik. Jaki człowiek kiedyś był głupi to aż ciężko uwierzyć.ZioLek-82- pisze: ↑wt 10 mar 2026, 15:08No za IFE BK 350 należy ci się co najmniej łamanie kołem...
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 
-
decent
- pisarz

- Imię: Decent
[/quote]
Mi chodziło o modę na przerabianie na street fightery a nie o sam styl i fakt zgodzę się, niektóre modele wyglądają obłędnie
. Miałem na myśli, że projekt jak ma być zrobiony dobrze to będzie kosztować i musisz mieć spore zaplecze techniczne. Nie da się zrobić ładnego projektu w garażu bez narzędzi i z budżetem 1000zł. A oceniać owszem będę od tego mamy demokrację, jeden może robić co chce a drugi może gadać i uważam, że trzeba mówić prawdę komuś nawet jak to popsuje zabawę. Czasami jak widuje na olx te kafe rejsery czy inne dzieła sztuki to aż smutno się robi, pocięte ramy, pomalowane uj wie jak wszystko bez pomysłu i się gryzie z sobą. Potem wystawiają takie gówno na olx zaczynając od absurdalnie wysokiej ceny żeby za 1 rok wystawiania zejsć do okolic ceny skupu złomu a klienta nadal brak xD
[/quote]
Problem największy jest taki, że każdy z nas jest inny i to co podoba się komuś innemu niekoniecznie musi podobać się tobie, a wręcz nawet nie może.
Co do tych poprzerabianych maszyn bez krzty pomysłu to zwyczajne ratowanie po szlifie mniejszym, ale najczęściej tym większym i ja nie nazywam takiego zabiegu żadnym projektem pomimo tego, że ktoś chce aby tak myślano.
Mi chodziło o modę na przerabianie na street fightery a nie o sam styl i fakt zgodzę się, niektóre modele wyglądają obłędnie
[/quote]
Problem największy jest taki, że każdy z nas jest inny i to co podoba się komuś innemu niekoniecznie musi podobać się tobie, a wręcz nawet nie może.
Co do tych poprzerabianych maszyn bez krzty pomysłu to zwyczajne ratowanie po szlifie mniejszym, ale najczęściej tym większym i ja nie nazywam takiego zabiegu żadnym projektem pomimo tego, że ktoś chce aby tak myślano.
Odpowiednio pielęgnowane słabości malutkich ludzików są potężną bronią przeciwko wiedzy, ludziom ...