ale o so chodziMC_Hammer pisze:bedziesz pisał pod każdym moim postem
polerowanie plastików...
-
decent
- teksciarz

- Imię: decent
Re: polerowanie plastików...
Panowie takie obcierki mam do poprawy. Podpowiecie z czym i czym się za to najlepiej zabrać ? Może jakaś pasta polerska w kolorze owiewki ? Jakie obroty ustawić i jakich krążków użyć ? A może ręcznie polować ? W końcu za dużo to tego nie ma.
Edit. Odrobiłem lekcję na szybko i wychodzi na to, że użyję Farecla - pasta polerska w płynie także wiem już czym tylko podpowiedzcie jakich obrotów do polerowania owiewki używać ?
Edit. Odrobiłem lekcję na szybko i wychodzi na to, że użyję Farecla - pasta polerska w płynie także wiem już czym tylko podpowiedzcie jakich obrotów do polerowania owiewki używać ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Odpowiednio pielęgnowane słabości malutkich ludzików są potężną bronią przeciwko wiedzy, ludziom ...
- diimon
- klepacz

- Imię: Adrian
- województwo: śląskie
Re: polerowanie plastików...
Ja bym to pogonił Meguiars UC, później Polish na polerce da z padami polish i finish, a co do prędkości to już sam zobaczysz jak pasta się wypracowuje. Na pewno lepiej dłużej i wolniej niż szybko i na wysokich. Ręcznie nie zrobisz tak dobrze jak polerką to tak na marginesie.