Koszulki, Bluzy, Polary

Czyli wszystko co związane z klubem VFR-OC w wymiarze ogólnoposkim
Awatar użytkownika
śliniak290
klepacz
klepacz
Imię: Wojciech
województwo: mazowieckie

Re: Koszulki, Bluzy, Polary

Post autor: śliniak290 » sob 17 sie 2024, 18:38

Dokładnie
Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Post autor: robsonic » sob 13 wrz 2025, 22:37

Byłem na tym forum bardzo aktywny. Wróciłem po 17 latach i straszna cisza a te motocykle vfr wciąż żywe.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

decent
zadomowiony
zadomowiony
Imię: decent

Post autor: decent » ndz 14 wrz 2025, 12:58

I tak zostanie, vfr nawet wśród purystów innych marek np. marki hd też mają swoje miejsce o czym przekonałem się osobiście w salonie hd.

A pozostając w temacie: są dostępne np. koszulki albo polary ? Jeśli tak to z jakiego konkretnie materiału są wykonane ?
Odpowiednio pielęgnowane słabości malutkich ludzików są potężną bronią przeciwko wiedzy, ludziom ...

Awatar użytkownika
diimon
klepacz
klepacz
Imię: Adrian
województwo: śląskie

Post autor: diimon » ndz 14 wrz 2025, 13:06

Przejrzyj daty tego tematu :/

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: robsonic » ndz 14 wrz 2025, 17:55

diimon pisze:
ndz 14 wrz 2025, 13:06
Przejrzyj daty tego tematu :/
Dokładnie. Siedzę tu czasami i czytam posty. Później patrzę na daty a to 15,16 lat do tyłu. Taki antykwariat z lekka :P
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

decent
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: decent » ndz 14 wrz 2025, 19:03

A co ma data do luźnej wypowiedzi, odpowiedzi, ale przede wszystkim do zapytania o forumowe gadżety, o które zapytałem ? W mojej ocenie nic, albo są dostępne albo nie. Jeśli nie to lipa ... I tu niestety albo i stety widzę inne forum, które pomimo tego, że ma nawet przerwy w działalności to jednak po przerwie wznawia działalność i gadżety są oferowane bądź co najmniej jest ankieta na temat ilości chętnych na jakieś tam rzeczy.
Odpowiednio pielęgnowane słabości malutkich ludzików są potężną bronią przeciwko wiedzy, ludziom ...

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: robsonic » ndz 14 wrz 2025, 19:29

decent pisze:
ndz 14 wrz 2025, 19:03
A co ma data do luźnej wypowiedzi, odpowiedzi, ale przede wszystkim do zapytania o forumowe gadżety, o które zapytałem ? W mojej ocenie nic, albo są dostępne albo nie. Jeśli nie to lipa ... I tu niestety albo i stety widzę inne forum, które pomimo tego, że ma nawet przerwy w działalności to jednak po przerwie wznawia działalność i gadżety są oferowane bądź co najmniej jest ankieta na temat ilości chętnych na jakieś tam rzeczy.
Jak sam widzisz jestem tu od 2008 roku i kiedyś tu naprawdę wszystko śmigało. Było tu jak piszesz, zbiórka chętnych na gadżety itd. Sam po 17 latach tu wróciłem i czytam te posty, przypominam sobie co i jak bo w zimę gruby remont mojej nowej VFR. Forum raczej już nie żyje i nie ożyje, bardziej na facebooku życie jest.

Awatar użytkownika
diimon
klepacz
klepacz
Imię: Adrian
województwo: śląskie

Post autor: diimon » ndz 14 wrz 2025, 20:45

Dobra nawijaj o vfr coś kupił, co do roboty :D

decent
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: decent » pn 15 wrz 2025, 08:12

[/quote]
Jak sam widzisz jestem tu od 2008 roku i kiedyś tu naprawdę wszystko śmigało. Było tu jak piszesz, zbiórka chętnych na gadżety itd. Sam po 17 latach tu wróciłem i czytam te posty, przypominam sobie co i jak bo w zimę gruby remont mojej nowej VFR. Forum raczej już nie żyje i nie ożyje, bardziej na facebooku życie jest.
[/quote]

Na szajsbuku jest pochwal się czym tam tylko się da. Często nie ważne czym byleby tylko coś tam klepnąć :lol: Prawdziwe życie jest w realu i na podobnych forach, a dwa czy trzy znam całkiem przyzwoicie i gwarantuję Wam, że to forum też odżyje. Szkoda tylko, że z uwagi na fakt, iż aktualnie jest zaniedbywane to i forumowicze mogą też poczuć coś w rodzaju zaniedbania tak oględnie i byle jak rzecz nazywając choć w sumie po imieniu.

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: robsonic » pn 15 wrz 2025, 09:33

decent pisze:
pn 15 wrz 2025, 08:12
[/quote]

Na szajsbuku jest pochwal się czym tam tylko się da. Często nie ważne czym byleby tylko coś tam klepnąć :lol: Prawdziwe życie jest w realu i na podobnych forach, a dwa czy trzy znam całkiem przyzwoicie i gwarantuję Wam, że to forum też odżyje. Szkoda tylko, że z uwagi na fakt, iż aktualnie jest zaniedbywane to i forumowicze mogą też poczuć coś w rodzaju zaniedbania tak oględnie i byle jak rzecz nazywając choć w sumie po imieniu.
[/quote]
Trzymam kciuki żeby odżyło i było jak dawniej

Awatar użytkownika
MarcinMMz
pisarz
pisarz
Imię: Marcin
województwo: mazowieckie

Post autor: MarcinMMz » pn 15 wrz 2025, 10:01

To czy ożyje zależy tylko od nas; niestety trzeba się przyzwyczaić do tego że młodsza społeczność moto woli social media niż tradycyjne klepanie na forach.
Takie czasy i tyle. Zamiast szukać interakcji tutaj lepiej się spotkać i poznać na żywo :-)

decent
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: decent » pn 15 wrz 2025, 14:00

MarcinMMz pisze:
pn 15 wrz 2025, 10:01
To czy ożyje zależy tylko od nas; niestety trzeba się przyzwyczaić do tego że młodsza społeczność moto woli social media niż tradycyjne klepanie na forach.
Takie czasy i tyle. Zamiast szukać interakcji tutaj lepiej się spotkać i poznać na żywo :-)
Po kolei. Zależy od nas, ale i od właścicieli forum oraz moderacji.

Nie takie czasy tylko tak zostali uzależnieni, a w zasadzie cały czas są uzależniani od najmłodszych lat co widać po reklamach w telewizorni bo czasami zdarza mi się coś tam obejrzeć.

Od nas taż i dlatego do zobaczenia Marcinie, ponieważ niedługo tzn. w przeciągu około 2 tygodni będę leciał przez Mińsk Maz. i na pewno dam znać kiedy konkretnie :)

ODPOWIEDZ