VFR - PUB online
- mario_blues
- pisarz
- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
śpijcie dobrze ..pa
[ Dodano: 2007-11-03, 13:05 ]
Dzień Dobry..
Dzięki za imprezkę.
Dzis w pubie śniadanko serwujemy - takie o zabarwieniu Scottish ( full Scottish to nie będzie - fasola i black pudding odpada
)
jajko sadzone, bekon,
chlebek, sałata ,pomidorek, wędlina i ser,
kawka i sok.
kto ma ochotę?
[ Dodano: 2007-11-03, 13:05 ]
Dzień Dobry..
Dzięki za imprezkę.
Dzis w pubie śniadanko serwujemy - takie o zabarwieniu Scottish ( full Scottish to nie będzie - fasola i black pudding odpada

jajko sadzone, bekon,
chlebek, sałata ,pomidorek, wędlina i ser,
kawka i sok.
kto ma ochotę?

MadziX, z Tobą to żyć, nie umierać. Śniadanko palce lizać, rum serwis
.
Dzięki za wczorajszy wieczór, było ownersowsko.

Dzięki za wczorajszy wieczór, było ownersowsko.
Bardzo proszę w wersji roboczej. http://www.speedyshare.com/681981853.htmlRuda pisze:Maciek ja czekam kiedy to nagrasz i bedzie można posłuchac
R
Ostatnio zmieniony sob 03 lis 2007, 20:14 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
aaaaaaa ja poproszę Madziu tradycyjne śniadanko a la Brave Heart. Troszkę poźno wstałem, ale lepiej poźno niż wcale powiedziała babcia spóźniając się na pociąg.
A propos napojów - to myślę, ze teraz ROADS sobie popija nektar i ambrozje. A nie tam jakiegos przyziemnego browca. Madziu musisz koniecznie sprowadzic te trunki do pubu pod MadziXem.
Przypomniała mi się taka stara historia jak to kiedyś wpadlem na duuuuuzym kacu do knajpy co by klinika strzelic. Opadłem na krzesło jak Kaczor gdy podali wyniki Wyborów i przez zmrużone powieki staram się cedzić światło lux po luxie.
Podchodzi elegancki kelner i szaramncko pyta - "Pan sobie zyczy?"
"Wszystkiego najlepszego" - odpowiadam dowcipnie, ale kąciki ust kelnera, ani na milimetr nie powędrowały w górę - slyszał ten dowcip pewnie z milion razy.
AAAAA - myslę z dużej litery - to ja ci cos zasunę czego jeszcze nie znasz.
" Poproszę nektar i ambrozję" - odzywam się z nieprzeniknioną twarzą minister Fotygi.
Na twarzy kelnera zagościł niepokój - "a co to jest?"
"Jak to co? - dziwię się - to napój bogów!"
"To przepraszam - kelner zgiął się w ukłonie - nie wiedziałem z kim mam do czynienia"
A propos napojów - to myślę, ze teraz ROADS sobie popija nektar i ambrozje. A nie tam jakiegos przyziemnego browca. Madziu musisz koniecznie sprowadzic te trunki do pubu pod MadziXem.
Przypomniała mi się taka stara historia jak to kiedyś wpadlem na duuuuuzym kacu do knajpy co by klinika strzelic. Opadłem na krzesło jak Kaczor gdy podali wyniki Wyborów i przez zmrużone powieki staram się cedzić światło lux po luxie.
Podchodzi elegancki kelner i szaramncko pyta - "Pan sobie zyczy?"
"Wszystkiego najlepszego" - odpowiadam dowcipnie, ale kąciki ust kelnera, ani na milimetr nie powędrowały w górę - slyszał ten dowcip pewnie z milion razy.
AAAAA - myslę z dużej litery - to ja ci cos zasunę czego jeszcze nie znasz.
" Poproszę nektar i ambrozję" - odzywam się z nieprzeniknioną twarzą minister Fotygi.
Na twarzy kelnera zagościł niepokój - "a co to jest?"
"Jak to co? - dziwię się - to napój bogów!"
"To przepraszam - kelner zgiął się w ukłonie - nie wiedziałem z kim mam do czynienia"
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS