VFR-OC NORTH
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Przed chwila doszla mnie plotka (chyba prawdziwa) ze to byla R1-pierwszy "japonczyk" tego chlopaka. Dostal ja od rodzicow...nie chcialbym sie nigdy czuc jak oni w tej chwili...
"...Badz gotowy. Kiedy wsiadasz na motocykl, Giganci graja w karty o Twoje zycie..."
desiderata motocyklisty
"...Badz gotowy. Kiedy wsiadasz na motocykl, Giganci graja w karty o Twoje zycie..."
desiderata motocyklisty
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
Widziałem ślady krwi.......dajcie spokój.....chyba z 20 zniczy juz sie tam pali....kua mać !!! też dziś śmigałem.......na wieczór moto odstawiłem wzialem puszke......WASYL DZIĘKI za ... wiesz za co !!!
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- Kontakt:
Od Nas też tam są znicze KolczykKolczyK pisze:chyba z 20 zniczy juz sie tam pali....kua mać !!!
Maciek jeżdził z CJ (Ty wiesz o kim piszę), zaraz po wypadku chłopacy jechali na miejsce wypadku i dzwonili do mnie. Prosiłam ich o postawienie znicza od nas. On przeciez też był jednym z Nas.
R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
szzzzzz a wasyl do mnie dzwoni czy cały jestem ..... znajomy....mamuśka.....normalnie dziękuje za te telefony, wiem jaka z Nas wlk rodzina ! Ja pierdziele....a wcale źle na drodze nie jest...naprawde da sie normalnie pochulać....droga sucho tyle że 0 stopni, kurcze No.....

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- Kontakt:
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Sowa..
w temacie dedykacje zamieściłam swoją...
cytat Riedela " jeśli go nie znałeś to nie żałuj, bo Przyjaciela straciłbyś..."
jak wyobrażę sobie co czuje człowiek tracąc Przyjaciela, nie chciałabym tego nigdy doświadczyć, tak jak niestety wiele osób z naszego forum , wedle tego -zgadzam się z tymi słowami..
z drugiej strony.....chyba jednak wolę bardziej potem cierpieć ,ale jednak mieć Przyjaciół albo choć jednego
.
niestety nasza pasja ma swoją czarną stronę...
ja wierzę,że każdy ma swój czas, przeznaczenie...
ile rzeczy, a nawe tylko jeden drobny szczegół mógłby się wydarzyć co np opóźniłoby wyjście Roadsa z domu, pół min później - inna sytuacja,inny czas, inna droga ...
w temacie dedykacje zamieściłam swoją...
cytat Riedela " jeśli go nie znałeś to nie żałuj, bo Przyjaciela straciłbyś..."
jak wyobrażę sobie co czuje człowiek tracąc Przyjaciela, nie chciałabym tego nigdy doświadczyć, tak jak niestety wiele osób z naszego forum , wedle tego -zgadzam się z tymi słowami..
z drugiej strony.....chyba jednak wolę bardziej potem cierpieć ,ale jednak mieć Przyjaciół albo choć jednego
.
niestety nasza pasja ma swoją czarną stronę...
ja wierzę,że każdy ma swój czas, przeznaczenie...
ile rzeczy, a nawe tylko jeden drobny szczegół mógłby się wydarzyć co np opóźniłoby wyjście Roadsa z domu, pół min później - inna sytuacja,inny czas, inna droga ...
Ostatnio zmieniony sob 03 lis 2007, 01:34 przez MadziX, łącznie zmieniany 1 raz.