Heloł
-
- Imię: Shenzen
- województwo: pomorskie
Heloł
Cześć wszystkim!
Od prawie dwóch lat przyglądałem się VFRkom i w tym tygodniu moje marzenie stało się rzeczywistością. W mojej stajni zawitał VFR 800A z 2002 roku. Mam nadzieję, że to początek wieloletniej przygody i że spotkam jak najwięcej z Was na żywo lub chociaż na trasie.
Moja miłość do hondy zaczęła się oczywiście od samochodów, a dokładnie od Accorda VI 2.3L, stąd znajoma jest mi pancerność silników hondy oraz charakter v-tec. Mam nadzieję, że VFR również mnie pozytywnie zaskoczy i na razie mu się to udaje.
Życzę wszystkim dobrej pogody, równej drogi i wspaniałych przeżyć.
Od prawie dwóch lat przyglądałem się VFRkom i w tym tygodniu moje marzenie stało się rzeczywistością. W mojej stajni zawitał VFR 800A z 2002 roku. Mam nadzieję, że to początek wieloletniej przygody i że spotkam jak najwięcej z Was na żywo lub chociaż na trasie.
Moja miłość do hondy zaczęła się oczywiście od samochodów, a dokładnie od Accorda VI 2.3L, stąd znajoma jest mi pancerność silników hondy oraz charakter v-tec. Mam nadzieję, że VFR również mnie pozytywnie zaskoczy i na razie mu się to udaje.
Życzę wszystkim dobrej pogody, równej drogi i wspaniałych przeżyć.
- Żółw 666
- bywalec
- Imię: Andrzej
- województwo: pomorskie
Re: Heloł
Gratuluję zakupu, te słynne w VTE-cu przekroczenie 7000 obrotów i uruchomienie tzw uśpionych zaworów to jest majstersztyk u HONDY!!!
Pozdrawiam Brachu z Gdańska!

Pozdrawiam Brachu z Gdańska!

Białe są chmury, zielone liście! Jestem Żółwik z Gdańska i jest mi zajebiście 

- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
-
- bywalec
- Imię: Wojciech
Re: Heloł
Cześć, pozdrawiam z Kalisza.