Witam
Plastik plastikiem ale czy ktoś wie dokładnie z jakiego materiału są odlane "plastiki" ? Przez zime chce naprawic szkody po szlifie i zastanawiam sie co bedzie odpowiednie do uzupełniania rys i wyłomów (jakis epidiam moze??)
z gory dzieki
plastik vfr R36
- musieli
- pisarz
- Imię: Dariusz
Jeśli mogę CI coś poradzić - www.motorakowski.pl - Julo ma dobre ceny a spawa i lakieruje motocykle I klasa. Wiem, pracowałem przez długi czas u niego.
Ekskluzywne akcesoria motocyklowe marki RIZOMA
- usmoł
- pisarz
- Imię: Lesław
- Kontakt:
Jak sciągniesz plastiki, to od strony wewnętrznej powinienes miec sygnature z formy (pod warunkiem że to orginały) na sygnaturze jest podany materiał, data wykonania czyli rok i miesiąc, czy materiał podlega recyclingowi, a w niektórych przypadkach nawet podany jest numer operatora który wykonał daną część.
..chociaż kroczę doliną ciemności nie lękam się zła, bo jestem największym skur...elem w dolinie...
- Lu
- bywalec
- Kontakt:
Ja braki w owiewkach wycinalem ze starego kołpaka samochodowego bo też był odlany z ABS-u i lutowałem zwykłą lutownicą następnie od wew. strony naklejałem włuknine z żywicą epoksydową ( taka jak do klejenia łodzi) . U mnie trzyma jak orginał polecam
Motocykliści są ludźmi z jajami nawet jeśli są kobietami