Pan Samochodzik
Pan Samochodzik
Sytuacja z dnia dzisiejszego.
Jestem z rodziną na kwarantannie od czwartku. Zacząłem robić porządki w garażu i wyciągnąłem córce auto na baterie. Ale niestety nie było
używane od co najmniej roku i akumulatory padły, nie dały się naładować. Co robię? Wyciągam akumulator z VFRki małą przeróbka instalacji autka.
Działa, jeździ przód tył, co prawda trochę już przymaławe dla Mojej 6latki ale po podwórku śmiga.
Mówię do żony że zadzwonię do ojca żeby mi prostownik podrzucił bo długo ten akumulator nie wytrzyma.
Białowłosa na to: To do Chorwacji na moto zajechaliśmy i wrócili i nie padł to czemu w takim małym samochodzie ma się szybko rozładować.??
Jestem z rodziną na kwarantannie od czwartku. Zacząłem robić porządki w garażu i wyciągnąłem córce auto na baterie. Ale niestety nie było
używane od co najmniej roku i akumulatory padły, nie dały się naładować. Co robię? Wyciągam akumulator z VFRki małą przeróbka instalacji autka.
Działa, jeździ przód tył, co prawda trochę już przymaławe dla Mojej 6latki ale po podwórku śmiga.
Mówię do żony że zadzwonię do ojca żeby mi prostownik podrzucił bo długo ten akumulator nie wytrzyma.
Białowłosa na to: To do Chorwacji na moto zajechaliśmy i wrócili i nie padł to czemu w takim małym samochodzie ma się szybko rozładować.??
- mictom
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: podkarpackie
Re: Pan Samochodzik
To przełóż jeszcze alternator z regulatorem i będzie na lata
Myślałem czy by nie wsadzić z pocięta silnika. Też z nudów zacząłem uruchamiać ale nie odpala. Iskra jest ale nie daje znaku życia.
Pocketa
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
Wrzuć do samochodzika silnik od kosiarki
Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
lepiej od piły spalinowej mniejszy
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"