hej
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
I mój podpis pod tym. Ale skąd wiedza, że jest bezprawie? Chyba coś przeoczyłem. I w ogóle jakoś nie wskakuję w temat, ale jeśli lejcy brak, to na razie zapraszamy do śpiewania JESTEM PLECAKIEM.
http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... c&start=15
http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... c&start=15
Dobra ale ja wcale nie chcialam latac z Wami na sile i ja to rozumiem-ok!! wcale nie ukrywam ze nie mam jeszcze prawka,ale z tego co wiem to od Was tez nie wszyscy maja.. ;P
wcale nie wiedzialam ze macie taka zasade bo w sumie papierek o niczym nie swiadczy a znam wielu swietnych motocyklistow ktorzy lataja bez!!
Pozdrawiam.
wcale nie wiedzialam ze macie taka zasade bo w sumie papierek o niczym nie swiadczy a znam wielu swietnych motocyklistow ktorzy lataja bez!!

Pozdrawiam.
"Bo chciala miec motocykl tak szybki jak ptak, by jej dlugie wlosy owiewal cieply wiatr..
autostrada szczescia pedzic do szalenstwa poprzez kolorowy swiat!!"

nie bede Wam na publicznym forum pisac kto nie ma z Was prawka bo sami swietnie o tym wiecie!! ;P
i nie znam nikogo spod kolumny oprocz Froga ktory faktycznie jest swietnym stunterem!!
i nie znam nikogo spod kolumny oprocz Froga ktory faktycznie jest swietnym stunterem!!

"Bo chciala miec motocykl tak szybki jak ptak, by jej dlugie wlosy owiewal cieply wiatr..

- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
witam i ja....
jak dlamnie to mozesz miec tylko na ciagnik i jak bedziesz chciala polatam to dla mnie nie ma problemu
zaskakujecie mnie coraz czesciej.
pierwsze slysze o zasadzie 'z prawkiem'
tym bardziej ze na kazdym spotkaniu sciskacie sie z kolega ktory go nie ma i jezdzi(l) bez, malo tego nie bede przypominal pewnej tablicy rej z HP LASER JET....

jak dlamnie to mozesz miec tylko na ciagnik i jak bedziesz chciala polatam to dla mnie nie ma problemu
tym bardziej ze na kazdym spotkaniu sciskacie sie z kolega ktory go nie ma i jezdzi(l) bez, malo tego nie bede przypominal pewnej tablicy rej z HP LASER JET....

Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Ogrze bo to powstalo wlasnie po to by nie bylo juz takich sytuacji. Nasz przyjaciel zobowiazal sie do lejcy i wierze, ze jak on dal slowo to nie siadzie poki ich nie zrobi.Luke pisze:witam i ja....
A Rh POSITIVE
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
A ja mu obiecałam, że dopuki nie zobaczę papierka to nie zasiadzie za kierownicą żadnego sprzeta, bo inaczej skopie mu a co to wieciemrf pisze:Ogrze bo to powstalo wlasnie po to by nie bylo juz takich sytuacji. Nasz przyjaciel zobowiazal sie do lejcy i wierze, ze jak on dal slowo to nie siadzie poki ich nie zrobi.

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- paty
- teksciarz
- Kontakt:
przedewszystkim czesc Djablica:)
nie chce cie tu ganic bo sama latalam bez prawka ale oni maja racje!!wiem ze za pare dni masz egzamin i napewno go zdasz.nie mowie tu o jakims lataniu po osiedlu ale prawko daje bardzo duzo!!!!
Widzisz napewno sie nie czepiaja tylko ciebie bo mi tez nie pozwolono latac bez prawka!!!a osobka co lata od nas to juz dostala nuczke i napewno zrobi to prawko i my tego dopilnujemy!!!!!!z reszta obiecal!!!!!!!!!
pozdrawiam cieplutko
nie chce cie tu ganic bo sama latalam bez prawka ale oni maja racje!!wiem ze za pare dni masz egzamin i napewno go zdasz.nie mowie tu o jakims lataniu po osiedlu ale prawko daje bardzo duzo!!!!
Widzisz napewno sie nie czepiaja tylko ciebie bo mi tez nie pozwolono latac bez prawka!!!a osobka co lata od nas to juz dostala nuczke i napewno zrobi to prawko i my tego dopilnujemy!!!!!!z reszta obiecal!!!!!!!!!
pozdrawiam cieplutko
- Krissek
- pisarz
- Imię: Krzysztof
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
to już chyba było trochę nie na miejscuDiablica pisze:a ja wrocilam i zyje!!
jak najbardziej jestem za tym że "lejce" to podstawa i w tym temacie nie ma co dyskutować!!!!
i nie ma co się dąsać tylko pora zapisać się na kurs chyba że ...Diablica pisze:Dobra ale ja wcale nie chcialam latac z Wami na sile
sorry ale to też nie miejsce by pisać o takich rzeczach bo tu jest powitalnia i myślę że tu wystarczy poprostu Vitay czy coś w tym stylu
i tak trzymać