Motocykl przeważnie stoi, w ostatnim sezonie zrobione 800km, w tym też nie zanosi się na to bym przekroczył 1tys.
Motocykl dla mnie zbyt ciężki i w związku z problemami zdrowotnymi, pozostaje przesiadka z powrotem na jakąś 600.
Moto sprowadzone ze Szwajcarii w 2014 roku i w Polsce jestem jego pierwszym właścicielem. Kupiony był po lekkim ślizgu prawą stroną. Wymieniona została owiewka prawa na oryginalną oraz komplet lusterek (lewe było całkowicie sprawne ale komplet to komplet

Prawy dekiel ledwie ryśnięty. Dokładne zdjęcia porobię w ciagu tygodnia i dorzucę.
Motocykl kupiony z firmy ArmedBike z Warszawy, z której to firmy kilku znajomych wcześniej brało sprzęty. Dostałem na niego 2 letnią pisemną gwarancję, z której oczywiście nie musiałem korzystać.
Moto zalane Motulem 7100.
Silnik i skrzynia pracują wzorowo a skrzynia manualna, bo innej nie chciałem.
Założony wydech Ixil "czerwony" oraz szyba turystyczna wysoka Kappa, oryginalne części do wglądu.
We wrześniu 2017 założony komplet nowych opon Metzeler Z8 i przejechane na nich jakieś 400km.
Jakbym o czymś zapomniał, proszę pytać.
Jak sam coś sobie przypomnę to dopiszę.
Cena wywoławcza 22.800
Jak tylko porobię fotki to wstawię, a najlepiej to podjechać i obejrzeć na żywo.
Woj łódzkie Tomaszów Mazowiecki.
Na początek mam taką fotkę