mors kupujecie od VFR north? jak tak to również poproszę o namiary na pw. Wiem ,że juz duskutowaliśmy na gg ,ale ja uparta jestem i tak łatwo nie będzie
VFR-OC NORTH
- MadziX
- stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
- Kontakt:
to napiszcie gdzie mozna przelew zrobic na głowny wieniec , bardzo bym chciała się dorzucić.
mors kupujecie od VFR north? jak tak to również poproszę o namiary na pw. Wiem ,że juz duskutowaliśmy na gg ,ale ja uparta jestem i tak łatwo nie będzie
Ostatnio zmieniony sob 20 paź 2007, 17:12 przez MadziX, łącznie zmieniany 1 raz.

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Oczywiście wszyscy zabieraja kombinezony i kaski.mors pisze:jedziemy Vito (6 osobowy) i Boxerem (6 osobowy + 3 motocykle na pace) Jeden motocykl morsowy + 2 Vikingowe (decyduje kolejność zgłoszeń - zabrać taśmy do mocowania). Gdyby okazało się że brakuje miejsc - będzie do dyspozycji dodatkowa puszka.
Co do wieńca- Mors podejmij decyzję jedyną słuszna( ktoś tu musi rządzić
MadziX pisze:Jeśli możecie napiszcie jaką decyzję podejmiecie w kwestii wieńca i podajcie namiary gdzie można zrobił wpłatę coby się dorzucic.
Madziula dyskusja będzie jawna na forum i napewno o Tobie nie zapomnimy
R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Karolu - oczywiśnie jak zawsze - jestes w końcu Vikingiem. Zdzwaniamy się we wtorek rano.
Co do wieńca - dokładamy się do głównego i robimy własny od Vikingów
Madziu - wyłożę za Was na oba wience, a rozliczymy się jak się spotkamy - czyli jak najszybciej.
Ruda - jedziemy z Gdańska ze wstążkami na lusterkach więc załatw proszę kilka metrów już na wyjazd
Co do wieńca - dokładamy się do głównego i robimy własny od Vikingów
Madziu - wyłożę za Was na oba wience, a rozliczymy się jak się spotkamy - czyli jak najszybciej.
Ruda - jedziemy z Gdańska ze wstążkami na lusterkach więc załatw proszę kilka metrów już na wyjazd
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Kontakt:
Ok. tylko ile metrów tej wstązki zakupić, myślę, że na jedno moto ok. metra i po mojemu to zwykła materiałowa (a nie od kwiatów jak u Czarnego, jest zbyt sztywna).mors pisze: jedziemy z Gdańska ze wstążkami na lusterkach więc załatw proszę kilka metrów już na wyjazd
Rozumiem, że wstążke zakupuje dla wszystkich Ownersów
R
Mamy dwie miłości-
i
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
zakupoj Ruda i nie pytaj, ja tez moge zakupic w Rumi pare metrow i juz, pasmanterie mam blisko. Kupuj normalna wstazke zadne twarde.....niech powiewa lekko i przyjemnie tak jak Roads-a chmury...
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Kontakt:
Madzia wiadomo,że przelew to zero problemu, ale zawsze bedzie pretekst do kolejnego spotkaniaMadziX pisze:mors napisał/a:
Jacek ok ,ale przelewik to naprawdę nie problem..
KolczyK pisze:zakupoj Ruda i nie pytaj, ja tez moge zakupic w Rumi pare metrow i juz, pasmanterie mam blisko. Kupuj normalna wstazke zadne twarde.....niech powiewa lekko i przyjemnie tak jak Roads-a chmury...
Kolczyk ja kupię całą paczkę, albo i dwie. Niech wszyscy mają taką samą, bedzie elegancko i masz rację niech powiewa. Nie może byc ani za cienka ani za gruba taka, coby powiewała dla i do Roadsa
R
Mamy dwie miłości-
i
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Kontakt:
- Arturo
- klepacz

- Kontakt:
Hej Morsie! Jak wiesz, mnie tez nie ma w kraju ale jak zapodasz nr. konta z checia dorzuce sie do wienca...chociaz cos od siebie skoro nie moge byc na miejscu. Jak cos to na szczegoly na PW.mors pisze:Co do wieńca - dokładamy się do głównego i robimy własny od Vikingów
Pzdr.
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"