POZYTYWNIE :)
- Heroinka :D
- pisarz
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
darken ty kupój vfr-e.....bo widze Viking Nowy rośnie...
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- treska
- klepacz
- Imię: Treska
- Kontakt:
Pozytywne jak nic chyba co mnie do tej pory w życiu spotkało jest to ze poznałem Roadsa. Na początku badaliśmy się na wzajem to z lewej, to z prawej. Pewnego super wypadu do Piotrka B. podczas imprezy zarzuciłem kawałek Depeche Mode. Nagle słyszę..,, Kto to ku....a włączył??mówi Roads patrzac sie na mnie. A ja mu na to ,, a ku....a ja, a bo co? a bo zajebiscie? Tam tak naprawde zaczela sie nasza przyjazn. Dugie gadki o zyciu, o depeszach, o dupach no i i od pewnego momentu o wspolnym biznesie. Widywalismy sie niemal codzienne. Wniosl do mojego zycia duzo pozytywnego spojrzenia na swiat, tego ze nie wazne jak jest zle to trzeba sie cieszyc z zycia. Co kazdy czwartek przed 19.00 telefon od Roadsa.. Trecha geju dawaj na rozdroze. hehehe czasem to i zadzwonil do mnie o 23.00 i mowil ,,na moto ku....a i do 2 kolek,,...,, tak jest Roads,, i po pol godziny znow bylismy razem. Gdy widzial szanse na wybicie sie, na wspolny biznes, gdzie nikt juz nie bedzie mu mowil co ma robic i nikt nie bedzie trwonil jego talentu za marne pieniadze dostal jeszcze wiekszego kopa do zycia.
Nie zapomne tez wspolnej imprezy u mnie . opierdolil 2 butle wina i w pewnym momencie mowi..Trecha ku....a zawsze za Tob bede stal. Kazal sie potem odprowadzic do pokoju i obudzic za godzine. Oczywiscie pad wstawszy nastepnego dnia.Obaj mielismy sabe gowy do picia.
TAK.......... Z PEWNOSCIA PRZYJACIELU ZAWSZE BEDE CIE DOBRZE WSPOMINAL I NOSIL W MOIM SERCU. Bedziesz na moim slubie, przy narodzinach dziecka, i w kazdym waznym momencie mojego zycia. Ale pamietaj ze jak sie spotkamy to ci nakopie do dupy za to ze taka szopke odstawiles ownersom.
trzymaj sie mordeczka
Nie zapomne tez wspolnej imprezy u mnie . opierdolil 2 butle wina i w pewnym momencie mowi..Trecha ku....a zawsze za Tob bede stal. Kazal sie potem odprowadzic do pokoju i obudzic za godzine. Oczywiscie pad wstawszy nastepnego dnia.Obaj mielismy sabe gowy do picia.
TAK.......... Z PEWNOSCIA PRZYJACIELU ZAWSZE BEDE CIE DOBRZE WSPOMINAL I NOSIL W MOIM SERCU. Bedziesz na moim slubie, przy narodzinach dziecka, i w kazdym waznym momencie mojego zycia. Ale pamietaj ze jak sie spotkamy to ci nakopie do dupy za to ze taka szopke odstawiles ownersom.
trzymaj sie mordeczka
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- mario_blues
- pisarz
- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
ja dziś pokonałem pierwszą trasę "w barwach" VFR-OC
Prężyłem niemiłosiernie swe LEWE ramię
(...)
...pozytywnie... hmmm... dla mnie pozytywny był, mimo wszystko, wczorajszy dzień - napewno potrzebne doznanie, choć niestety także niepowetowana strata. Trzeba czasem zwolnić, rozejrzeć się wokół i po prostu uśmiechnąć.
Kurewsko ulotny ten nasz byt, ludkowie moi, ale jakże piękny !!!

(...)
...pozytywnie... hmmm... dla mnie pozytywny był, mimo wszystko, wczorajszy dzień - napewno potrzebne doznanie, choć niestety także niepowetowana strata. Trzeba czasem zwolnić, rozejrzeć się wokół i po prostu uśmiechnąć.
Kurewsko ulotny ten nasz byt, ludkowie moi, ale jakże piękny !!!
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- Kontakt:
- Struś
- pisarz
- Imię: Sławek
Liście omijam i przeskakuję nad nimi, a jak się opona rozgrzeje, to i woda paruje spod kółekRuda pisze:Ale uważaj bardzo, bo drogi mokre i pełne liściStruś pisze:Świeci słoneczko więc śmignę dziś na dwóch kółkach pozałatwiać interesy. Jupi !![]()
R

Było słoneczko a teraz zrobiło się chyba z -10st (odczucie subiektywne) a ja muszę jakoś wrócić do domu. HeHe rozgrzeje mnie pęd powietrza - pomknę jak meteor żeby nie zmarznąć

Życie to nie czas kiedy oddychasz tylko te chwile, kiedy zapiera Ci dech w piersiach...
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
SOWA pisze:MadziX, no jak? zasypujesz?

tak Sowa- nie dam się zjeść smutkom....przynajmniej spróbuję..

pozytywnie jest napić się zimnego browara w piątek po pracy hehehe
jutro wieczorem będą fajerwerki - jakieś swiętko mają wyspiarze, dziś było słonce i pogoda dosłownie wiosenna, ugotowałam pyszną paellę śródziemnomorską z owocami morza - to też jest pozytywne