Fajnie obszyta

Można wiedzieć gdzie obszywales kanapę i ile zapłaciłeś?

Fajnie obszyta

,  robotę  zleciłem  firmie Wijalis  z Gryfów Śląski ,  skasowali  mnie 300 +koszty wysyłki
 ,  robotę  zleciłem  firmie Wijalis  z Gryfów Śląski ,  skasowali  mnie 300 +koszty wysyłki
Też mam u nich tylko mi napisali 280 + wysyłka ,ale mam mniej bajerówRafalGd pisze:też czekałem długo chyba około miesiąca ale dla takiego efektu było warto, robotę zleciłem firmie Wijalis z Gryfów Śląski , skasowali mnie 300 +koszty wysyłki

i sobie dość ostro ruszyłem
 i sobie dość ostro ruszyłem   jak się to skończyło nie muszę chyba tłumaczyć. Vitek poszedł na bok oparł się na crash padzie i przydzwonił kierownicą w chodnik/krawężnik, klamka na szczęście się tylko zgięła . Nawet nie próbowałem prostować (bo to wiadomo przeważnie kończy się dwoma kawałkami ) Na szczęście skrzywienie nie było tragiczne i sprzęgła dało radę używać, więc wróciłem tak jak było.
 jak się to skończyło nie muszę chyba tłumaczyć. Vitek poszedł na bok oparł się na crash padzie i przydzwonił kierownicą w chodnik/krawężnik, klamka na szczęście się tylko zgięła . Nawet nie próbowałem prostować (bo to wiadomo przeważnie kończy się dwoma kawałkami ) Na szczęście skrzywienie nie było tragiczne i sprzęgła dało radę używać, więc wróciłem tak jak było.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 19 gości