BIESZCZADY- SPOTKANIE
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Re: BIESZCZADY- SPOTKANIE
Dotarliśmy do domu bez przygód. Dzięki wszystkim za wspólny przelot i super zabawę w zacnym gronie. Miło było poznać nowych kolegów. Pogoda dopisała i w obydwie strony obyło się bez deszczu czego nie mogą powiedzieć amatorzy sobotniego śmigania ale jak ktoś lubi turystykę w deszczu, zbieranie winkli na kwadratowo i upitolone błotem moto to kto mu zabroni, co nie Jagna
. W tym roku już raczej się nie uda ale chętnie powtórzymy takie cóś w przyszłym sezonie, więc do następnego
- jagna
- klepacz
- Imię: Agnieszka
- województwo: śląskie
Howgh!
Albowiem jako mówi stare chińskie przysłowie - kto nigdy nie jeździł na węch i błota na baku nie przywiózł ten nigdy nie był naprawdę w Bieszczadach
Albowiem jako mówi stare chińskie przysłowie - kto nigdy nie jeździł na węch i błota na baku nie przywiózł ten nigdy nie był naprawdę w Bieszczadach

Optymizm jest błogosławieństwem niedoinformowanych.
-
- zadomowiony
- Imię: Piotr
- województwo: lubelskie
Dzięki za przednią zabawę i nie zapomniane wrażenia z jazdy, konkursu i HUBERTA
Dzięki również Peterowi i Siogu, myślę że w przeszłości trzeba zrobić z tego cykliczną imprezę.
Arczi więcej z tobą nie tańczę

Dzięki również Peterowi i Siogu, myślę że w przeszłości trzeba zrobić z tego cykliczną imprezę.

-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
Kamil, gdzie nas mijałeś?
Po wczorajszych przygodach Tomek już rano zamówił dla nas 3 zestawy naprawcze do opon, te sznurki i gaz do pompowania i nową oponę.
Po wczorajszych przygodach Tomek już rano zamówił dla nas 3 zestawy naprawcze do opon, te sznurki i gaz do pompowania i nową oponę.
Adam
Dzięki za spotkanie. Było mi bardzo miło poznać tak sympatyczne osoby. Szczególne podziękowania dla Gosi za wskazanie drogi do zamku
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś polatamy wspólnie.
p.s.
jednak jest tam ta wieża widokowa
http://www.twojebieszczady.net/piesze/korbania_buk.php

p.s.
jednak jest tam ta wieża widokowa
http://www.twojebieszczady.net/piesze/korbania_buk.php
- jagna
- klepacz
- Imię: Agnieszka
- województwo: śląskie
To widzę że na Ural się wybiera

Optymizm jest błogosławieństwem niedoinformowanych.
-
- pisarz
- Imię: Kamil
No właśnie to wy nas mijaliście jadąc z Cisnej w stronę Ustrzyk Górnych. My robiliśmy zdjęcia a w z zakrętu wyskakujecie i ledwo co zdążyłem wam zrobić zdjęcie na dole.adam.ada pisze:Kamil, gdzie nas mijałeś?

Wysłane z mojego F5122 przy użyciu Tapatalka
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
fajnie było ważna i zabawa -integracja -z nowo poznanymi kolegami ale i to że dało sie trochę polatać po Bieszczadach a i droga do domu wiodła przez ciekawe treny ja na dziś nie gadam lezę w łóżeczku z podejrzeniem zapalenia płuc ale wato było pozdrawiam wszystkich i do nastepnego
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- Hubert
- klepacz
- Imię: Hubert
Piszemy oczywiście dwa dni po wszystkich i po przybyciu ale podobno ostatni będą pierwszymi.
Dziękujemy za super imprezę. W szczególności Gosi i Piotrowi za organizację.
Dziękujemy wszystkim dziewczynom za wyrozumiałość. Dziękujemy nowym ownersom za przybycie i za możliwość poznania Was.
Mamy nadzieję ,że jeszcze się spotkamy w takim gronie ale powiększonym o nowe twarze.
Arczi dzięki za zajebisty konkurs ,dzięki któremu usłyszałem o nowych wykonawcach i piosenkach.
Wiesz Jagna o czym piszę o Łokitoki czy jakoś tak ale było zajebiste.
Pogoda dopisała i myślę, że dopisze przy następnych Bieszczadach.
Całujemy was.

Dziękujemy za super imprezę. W szczególności Gosi i Piotrowi za organizację.
Dziękujemy wszystkim dziewczynom za wyrozumiałość. Dziękujemy nowym ownersom za przybycie i za możliwość poznania Was.
Mamy nadzieję ,że jeszcze się spotkamy w takim gronie ale powiększonym o nowe twarze.
Arczi dzięki za zajebisty konkurs ,dzięki któremu usłyszałem o nowych wykonawcach i piosenkach.
Wiesz Jagna o czym piszę o Łokitoki czy jakoś tak ale było zajebiste.
Pogoda dopisała i myślę, że dopisze przy następnych Bieszczadach.
Całujemy was.

- Hubert
- klepacz
Redford dlaczego nie chcesz już tańczyć z Arczim? Ładnie razem wyglądacie na tym zdjęciu na Facebooku 

-
- pisarz
Aga, trzy zestawy dla nas trzech. Ale jak byś zobaczyła te patenty, które stosowaliśmy żeby jakoś dojechać to byś się nie zdziwiła takim zakupom. Widział ktoś koło motocyklowe owinięte taśmą dookoła? Mój pomysł to był. Droga była znaczona białymi kropkami, z siuwaksów w sprayu.
Adam
-
- pisarz
Piotrek na chorobę polecam "spirytus z mlekiem", na szklankę spirytusu lejesz dwie łyżeczki mleka, jak wypijesz litr mleka to wyzdrowiejesz!PETER pisze: ↑wt 24 paź 2017, 11:12fajnie było ważna i zabawa -integracja -z nowo poznanymi kolegami ale i to że dało sie trochę polatać po Bieszczadach a i droga do domu wiodła przez ciekawe treny ja na dziś nie gadam lezę w łóżeczku z podejrzeniem zapalenia płuc ale wato było pozdrawiam wszystkich i do nastepnego
A na poważnie, spróbowaliście na powrocie trasy, którą Wam proponowaliśmy przez Dynów?
Adam
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
nie tym razem może nastopnym będzie przez dynów, poleliśmy najpierw nad tamę ,potem trzeba było zahaczyć serpentyny na drodze Sanok +Przemyśl potem był Aramow a później gdzieś po drodze obiad i kierunek na Nisko gdzie nasze drogi miały się rozjechać my na Stalową a oni na lublin niestety albo stety Arczi z Redfordem skręcili na Nisko A mnie coś poniosło na Rzeszów ale jak ustalone to trza było zawrócić i zaczęła się zabawa w gonić króliczka i udało się jeszcze przed Nisko jechaliśmy razem
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- Hubert
- klepacz
Redford a jak następnym razem pozwolę Ci być facetem to też nie?

Redford a jak następnym razem pozwolę Ci być facetem to też nie?