GPS
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
GPS
po rozmowach z i próbach nawiązania współpracy mogę zaproponować do naszych moto system GPS może być z montażem może być jako sam system ,również systemy do samochodów ,analogowe jak i z linią Can ,do motocykli dokładka 3d informuje o zmianie położenia motocykla np podniesienie z bocznej podstawki{kosy} dla posiadających smartfony apka gdzie moto jest non stop monitorowane, a wszelkie próby uprowadzenia są informowane sms na tel mozna również samodzielnie z tel uniemożliwić uruchomienie sprzętu
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
Re: GPS
No i teraz najważniejsze.Cena 

"niepuszczone bąki unoszą się do góry,stąd się biorą posrane pomysły"
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
teoretycznie waha się miedzy 400pln a 700 pln za urządzenie a które masz na własność{można przełożyć do następnego pojazdu} ,do tego abonament miesięczny 25 pln jeśli będzie to np flota możemy porozmawiać musze się jeszcze dopytać czy można zawiesić abonament np na czas zimowy
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Też nad tym myślałem. Szczególnie chodzi mi o monitorowanie podczas jazdy i powiadomieniu kogoś z rodziny w przypadku wypadku.
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
Peter, pytanie podstawowe jaki jest pobór energii? Jeśli działa non stop to może być problem pożerania Aku. Jeśli uruchamia się po przekręceniu kluczyka jak to zwykle jest w autach to bez sensu. No chyba że załącza go czujnik poruszenia - wtedy ok.
@Gregory - dla Ciebie to wystarczy apka motosave albo coś takiego.
Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka
@Gregory - dla Ciebie to wystarczy apka motosave albo coś takiego.
Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka
-
- Imię: Tomasz
- województwo: wielkopolskie
Hej,
Nie chodzi mi o reklamę, jednak jakiś czas temu spotkałem się prezentacją firmy Konsalnet - Bezpieczny Motocykl. Oferują oni dosyć dogodne warunki i atrakcyjną cenę za monitoring motocykla GPS. Paru znajomych z niego korzysta i chwalą system.
Załączam link do strony https://gps.konsalnet.pl/uslugi/bezpieczny-motocykl/
Być może o tym wspomina PETER. Jeśli nie, uważam, że warto zapoznać się z konkurencją choćby po to, aby wynegocjować lepsze warunki
Nie chodzi mi o reklamę, jednak jakiś czas temu spotkałem się prezentacją firmy Konsalnet - Bezpieczny Motocykl. Oferują oni dosyć dogodne warunki i atrakcyjną cenę za monitoring motocykla GPS. Paru znajomych z niego korzysta i chwalą system.
Załączam link do strony https://gps.konsalnet.pl/uslugi/bezpieczny-motocykl/
Być może o tym wspomina PETER. Jeśli nie, uważam, że warto zapoznać się z konkurencją choćby po to, aby wynegocjować lepsze warunki