Miło się czyta podpisy gdzie motocykli różnych ze 3 w kolekcji jednej reki, w której zawsze jest VFR.
Sam jestem potencjalnym nabywcą tego modelu
Wynajmuje we Wrocławiu już żonaty od 2 miesięcy, spawacz w ostatnim etapie prawa jazdy A czekam aż mi godziny łaskawie rospiszą i heja na egzamin praktyczny. Ujeżdżam chińczyka nowego że sklepu bo salon Chińczyków to nie salon a że nie miałem kasy na Japończyka używkę to wziąłem na raty
Trochę mi zajęło przywitanie się od rejestracji ale 2 zmiany w tyrze zobowiązują. Głupio było dalej ciągnąć milczenie jak klepne ofertę z Krakowa utopię się w kolejnym kredycie a zdobęde Moto ze snów. Tyle przeczytanych artykułów tyle ostrzeżeń to ciężkie moto, zbyt Kozak jak na pierwsze, wtrysk to wydatek lepiej gażnik taniej wymienić i łatwiej w trasie he. Lepiej kup coś mniejszego czego Ci nie będzie szkoda... to co ja kupuję pojazd żeby nim gleby trenować. Prawda jest taka że nie grywam w Lotto i wizja zmiany moto po kilku sezonach nie w chodzi w grę raczej do grobowej deski. Czytałem Piotrek nie żyje... 52 strony, bracia łączący się w bólu, Piękna oprawa pożegnania. Pękłem po 30 stronach nie moja bajka a jednak Mokre oczy Żona nie zauważyła uff ale strach został. Inna bajka a jednak "Nie odkręcał spokojnie jeździł" to jak ja plus słowa Ojca Ty to cykor jesteś
To tak trochę od serca o mojej osobie marzeniach realiach za zwłokę od czasu rejestracji.
To forum ma mega moc człowiek czuje się Tu bezpieczny jak w bańce mydlanej, wszędzie ludzie przychylni. Historia o falowaniu obrotów mega jak każdy walczył co to może być. Najważniejsze że pomimo różnych finałów każdy szczęśliwy
Pozdrawiam LWG