Warszawa, Brzeska 14/21/28 października, czy inna niedziela

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
Janusz B.
klepacz
klepacz
Imię: Dżony

Warszawa, Brzeska 14/21/28 października, czy inna niedziela

Post autor: Janusz B. » pn 08 paź 2007, 15:51

Moja koleżanka organizuje trwająca już od maja akcję cotygodniowych spotkań z dzieciakami z Brzeskiej. Warszawska Praga, tzw. "trudne" dzieciaki.
Ludzie z jej ekipy jeżdżą tam praktycznie w każdą niedzielę i organizują szkrabom różne zajęcia mające zastąpić im codzienne demolowanie dzielnicy i zająć czymś innym niż ogólna rozpierducha. Relacje z ich dotychczasowych wizyt są tutaj: http://www.mierzwysoko.org.pl/scu_1.html

Zaprosiła nas, byśmy w którąś niedzielę tam zajrzeli, pokazali dzieciakom motocykle itp. Nie chodzi o żadną dużą akcję, żadnego załatwiania, żadnch spotkań organizacyjnych z żadnymi władzami, ani w naszym gronie. Wystarczy ustawić się w niedzielę w kilka osób i wpaść tam na chwilę około godziny 11:30. Sugerowała niedzielę za 2 tygodnie (21 października), ale wcześniejsza (tj. za tydzień), czy też któraś z następnych też będzie oka - jeśli jeszcze nie pochowacie swoich sprzętów. Dajcie znaka, czy ktoś ma chęć tam wpaść.

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: mazowieckie

Post autor: Achmed » pn 08 paź 2007, 16:29

Jano mówisz masz JESTEM
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Imię: Treska
Kontakt:

Post autor: treska » pn 08 paź 2007, 18:25

Trecha tez
o jeeeeeeeeeezu fantastycznie

treska@vfr.com.pl

Awatar użytkownika
roads
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: roads » pn 08 paź 2007, 19:13

roads obecny

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » wt 09 paź 2007, 10:10

nie ukrywam, ze chetnie bym sie pokazał w tak szacownym gronie :lol
ze względu na odległość prosze o uprecyzowienie - ponieważ nie uczestnicze w farsie pt "demokratyczne wybory" więc np 21 października mi nie robi.
Absolutnie nie zwilża mnie wciskanie kartki papieru do cienkiej szczeliny w pudełku wymalownym w patriotyczne barwy.
Znam przyjemniejsze zajęcia :lol

zaznaczam, ze pogoda może zadecydowac, a Zespół Napięcia Przedmiesiączkowego - raczej nie
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
mack72
klepacz
klepacz
Imię: MACIEJ
województwo: podlaskie
Kontakt:

Post autor: mack72 » wt 09 paź 2007, 10:13

macie blisko cwaniaczki....jakby było w miare sucho i z 5 stopni to sie może szarpnę a ale ale nie na bank :bye

Awatar użytkownika
Janusz B.
klepacz
klepacz

Post autor: Janusz B. » wt 09 paź 2007, 11:18

Właśnie rozmawiałem z Martą. Najlepiej byłoby 21 października. Tydzień, czy 2 później też byłoby dobrze, ale wiadomo - im dalej w kalendarzu, tym większe ryzyko, że będzie deszcz i piździawa.
[b]mack72[/b] pisze:macie blisko cwaniaczki....
- zwłaszcza Mors... --> szacun Mistrzu!

Swoją drogą nie chcę ściągać Was nie wiadomo skąd, po to by na kilka minut wpaść na Brzeską. Jeśli ktoś spoza Warszawy ma ochotę do nas wpaść, to zapraszam w sobotę. Pośmigamy razem, wieczorem skręcimy jakiś melanżyk, a w niedzielę Brzeska + wspólne latanko i wieczorem do domów, by przed 20 zdążyć do urn wyborczych (ja osobiście zamierzam głosować - ale to nie miejsce na takie gadki).
Właśnie - a może umówmy się na sobotę 20 października na jakiś meeting w szerszym gronie - dobra okazja, by poimprezować, a potem Brzeska Street.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » wt 09 paź 2007, 12:27

o takim scenariuszu myślałem :lol latanko, melanzyk, długie nocne ołnersowskie gadki. Nawet niech bedzie o polityce :lol ... albo o :tts no chyba, ze o sex aferze - to mamy 2 w 1.

Chciałbym zaznaczyc, że poglądy polityczne morsa sa jego indywidualna sprawa i nikogo nie namawiam do ignorowania obywatelskiego obowiązku - głosujcie mądrze!
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Janusz B.
klepacz
klepacz

Post autor: Janusz B. » wt 16 paź 2007, 11:19

Coś ucichło i zainteresowanie nieduże. Właściwie tak z 5 - 6 to pewnie by nas wystarczyło, ale im więcej tym lepiej. Widzę jednak, że na najbliższy week& Łódź się kroi, choć jak na razie to tam też wpisów niewiele...
Chyba, że po Łodzi Ci, którzy będą wracali do Warszawy i dalej na północ, zbiorą się o takiej porze, by powiedzmy około 12 być w Warszawie na Brzeskiej.

Jak się na to zapatrujecie? Jutro będę widział się z Martą i nie wiem co mam jej powiedzieć - będziemy, czy nie?
Ja to bym tam jednak zajrzał...
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl

ODPOWIEDZ