Witam
-
- Imię: KAMIL
- województwo: mazowieckie
Witam
Witam wszystkich
Nazywam się Kamil i jestem z Warszawy.
Cztery lata temu mocno śledziłem wasze forum, ze względu planów zakupu vfr 800. Po przestudiowaniu znacznej treści doszedłem do wniosku że vfr na pierwsze moto za bardzo się nie nadaje. Posłuchałem mądrzejszych i przez dwa sezony polatałem fazerkiem. Było kilka dłuższych wypraw i przesiadlem się na aprilke uszatka. Rok temu w czerwcu gościu wymusił na skrzyżowaniu i efektem tego była złamana ręka i noga poskręcana na śruby. Generalnie jest już prawie wszystko ok. Po wypatku obiecywałem sobie koniec z moto, trwało to z dwa miechy. Noga była jeszcze w gipsie a ja snułem marzenia o kolejnym moto. Aktualnie zbieram hajs, obserwuję oferty i za jakiś czas myślę że będę szczęśliwym posiadaczem vfr-ki.
Nazywam się Kamil i jestem z Warszawy.
Cztery lata temu mocno śledziłem wasze forum, ze względu planów zakupu vfr 800. Po przestudiowaniu znacznej treści doszedłem do wniosku że vfr na pierwsze moto za bardzo się nie nadaje. Posłuchałem mądrzejszych i przez dwa sezony polatałem fazerkiem. Było kilka dłuższych wypraw i przesiadlem się na aprilke uszatka. Rok temu w czerwcu gościu wymusił na skrzyżowaniu i efektem tego była złamana ręka i noga poskręcana na śruby. Generalnie jest już prawie wszystko ok. Po wypatku obiecywałem sobie koniec z moto, trwało to z dwa miechy. Noga była jeszcze w gipsie a ja snułem marzenia o kolejnym moto. Aktualnie zbieram hajs, obserwuję oferty i za jakiś czas myślę że będę szczęśliwym posiadaczem vfr-ki.
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
Re: Witam
Witaj
No to początek z motkiem miałeś nie wesoły
Oby na VFR było lepiej.

No to początek z motkiem miałeś nie wesoły

Oby na VFR było lepiej.
"niepuszczone bąki unoszą się do góry,stąd się biorą posrane pomysły"
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Witaj Kolego 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
- bywalec
- Imię: lukasz
- województwo: dolnośląskie
siemka 

- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie