Jakie liczniki do VFR 800 99r ?
Jakie liczniki do VFR 800 99r ?
Hej
Moja VFR jest bez owiewek więc chcę z niej zrobić coś w rodzaju streeta.
W związku z tym mam pytanie czy zastosować jakieś inne zegary jesli tak to jakie?
Czy podpinać orginalne? Posiadam orginalne ale niestety wyświetlacz ciekłokrystaliczny jest zniszczony.
Moja VFR jest bez owiewek więc chcę z niej zrobić coś w rodzaju streeta.
W związku z tym mam pytanie czy zastosować jakieś inne zegary jesli tak to jakie?
Czy podpinać orginalne? Posiadam orginalne ale niestety wyświetlacz ciekłokrystaliczny jest zniszczony.
Re: Jakie liczniki do VFR 800 99r ?
Proszę o sugestie
- Mbwene
- pisarz
- Imię: Przemek
- województwo: wielkopolskie
Jakbyś chciał to mam na zbyciu sprawny wyświetlacz (wersja anglik)
MZ ETZ 250 -> Yamaha XJ 600 Diversion -> Buell XB9r Firebolt -> VFR 800FI...
Mam w dupie czy ktoś mnie lubi czy nie lubi... swoje myślę, swoje mówię...
Mam w dupie czy ktoś mnie lubi czy nie lubi... swoje myślę, swoje mówię...
Chętnie
514378832
514378832
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Ciężko odpowiedzieć na to pytanie bo to od Ciebie zależy co Ci się bardziej podoba. To pytanie o gust, a wiadomo jak jest, każdy ma swój. Najłatwiej będzie zastosować oryginalne bo nie trzeba kombinować. Tyle że są ogromne i brzydko będą wyglądać na nakedzie. Możesz się rozejrzeć za zegarami Koso albo spróbować dopasować coś z innego moto. Np. Yamaha R6 ma ładne zegary.
Problemem dla mnie jest w jaki sposob to podłączyć zeby działało bez kłopotów. Chce mieć podłączony minimum obrotomierz kontrolke ładowania, oleju.
-
- pisarz
- Imię: Jarosław
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Musisz mieć worek pieniędzy żeby zbudować ładnego streta, wiele projektów z tego powodu upadło, po drugie napotkasz na problem ze sprzedażą jak Ci się znudzi coś co wygląda jak paskud. Wg. mnie najlepszym rozwiązaniem jest odbudowa na oryginał.
W moto brakuje sporo elementów więc do odbudowy na orginał też trzeba worek pieniędzy. Chce go poskładać żeby to jakoś wyglądało by móc jezdzić.