naszywanki klubowe
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
shoovfr750, pewnie że wysłałem, ciekawe czy w 10 dni dojdą
, pewnie juz dostałeś, jak Hendrix wysłal do mnie paczkę to 10 dni szła, piorytetowa k....wa, Pocztowcy to w d...e mają czy jak? 

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
mam prośbe - może jestem starym zrzedliwym pierdołą? Czy nie jestem?
a może stetryczałym sklerotykiem - o to mi sie podoba
a teraz konkretnie (concret - z ang. beton) czyli po betoniarsku.
Ustalamy JAK I GDZIE NASZYWAMY nasze zajfajne, eleganckie, niedopodrobienia VFR-OC Naszywanki?
Proponuję LEWY RĘKAW ( bo widac gdy się mijamy z przeciwka z motocyklistami innej albo tej samej maści)
W górnej strefie stanów wysokich czyli - 3 palce od górnego szwu ramienia ( tu nie będziemy tacy baaardzo ortodosksyjni, ale lepiej to wyglada gdy na odcinku od ramienia do łokcia jest w około 1/4 do 1/3 na górze )
A kto ma w dupie moje propozycje - to niech naszywa gdzie chce: na plecach, na klacie, na kolanie na lewym bądź prawym półdupku, Ołnersice obowiązkowo na
BO TO JEST WOLNY KRAJ... NA RAZIE... PÓKI PISiorowcy nie wygrają znowu wyborów i nie zrobia kolalicji z LPR i Samoobroną - bo dlaczego nie? Stać nas na powtórkę z rozrywki
Czego sobie i Wam życzę.
Niech żyje DEMOKRACJA!!! Najgłupszy system na świecie - jak za kilkaset milionów wybierzemy ponownie dokładnie to samo co było.
Przepraszam za OT - tak wymsknęło mi się... niechcący.
żeby nie było że OT jest dłuższy niż temat własciwy dodam.:
1 Naszywki sa zaje.iste! W Szkocji niesamowicie leciały na nie panienki w zardzewiałym kolorze włosów
2. projekt pod wymagania maszyny dziergającej - Jacko
3. wydzierganie - GaBaS
4. dystrybucja - Marek
5. cały projekt wykaczorował, animował i manipulował: - .... (osoba ta prosiła o zachowanie anonimowości ze wzgledu na swa niesamowitą skromność)
6. testowanie naszywki prototypowej w ekstremalnych warunkach pogodowych (deszcz, gradobicie, wichura i próby zerwania i drapania przez ssaki leśne) - mors
zrobiliśmy to dla Was
czy wiecie, ze naszywka prototypowa jest większa od standardowych? duzo większa... jak patelnia

a może stetryczałym sklerotykiem - o to mi sie podoba

a teraz konkretnie (concret - z ang. beton) czyli po betoniarsku.
Ustalamy JAK I GDZIE NASZYWAMY nasze zajfajne, eleganckie, niedopodrobienia VFR-OC Naszywanki?
Proponuję LEWY RĘKAW ( bo widac gdy się mijamy z przeciwka z motocyklistami innej albo tej samej maści)
W górnej strefie stanów wysokich czyli - 3 palce od górnego szwu ramienia ( tu nie będziemy tacy baaardzo ortodosksyjni, ale lepiej to wyglada gdy na odcinku od ramienia do łokcia jest w około 1/4 do 1/3 na górze )
A kto ma w dupie moje propozycje - to niech naszywa gdzie chce: na plecach, na klacie, na kolanie na lewym bądź prawym półdupku, Ołnersice obowiązkowo na

BO TO JEST WOLNY KRAJ... NA RAZIE... PÓKI PISiorowcy nie wygrają znowu wyborów i nie zrobia kolalicji z LPR i Samoobroną - bo dlaczego nie? Stać nas na powtórkę z rozrywki

Czego sobie i Wam życzę.
Niech żyje DEMOKRACJA!!! Najgłupszy system na świecie - jak za kilkaset milionów wybierzemy ponownie dokładnie to samo co było.
Przepraszam za OT - tak wymsknęło mi się... niechcący.
żeby nie było że OT jest dłuższy niż temat własciwy dodam.:
1 Naszywki sa zaje.iste! W Szkocji niesamowicie leciały na nie panienki w zardzewiałym kolorze włosów
2. projekt pod wymagania maszyny dziergającej - Jacko
3. wydzierganie - GaBaS
4. dystrybucja - Marek
5. cały projekt wykaczorował, animował i manipulował: - .... (osoba ta prosiła o zachowanie anonimowości ze wzgledu na swa niesamowitą skromność)
6. testowanie naszywki prototypowej w ekstremalnych warunkach pogodowych (deszcz, gradobicie, wichura i próby zerwania i drapania przez ssaki leśne) - mors
zrobiliśmy to dla Was

czy wiecie, ze naszywka prototypowa jest większa od standardowych? duzo większa... jak patelnia
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Achmed
- klepacz
i nie wyznajemy zasady stary/nowy Owners jak kto ma chęć i ochotę to prosze bardzo,
a sorki jednak jest jedna zasada
:
a sorki jednak jest jedna zasada
:
Demokracja demokracją, sprawdzimy z Morsem na najbliższym zlocie co i jak, bo miś ostatnio zwiekszył zamówienie na ilość pokarmu a tu wszyscy tacy grzcznimors pisze:Proponuję LEWY RĘKAW ( bo widac gdy się mijamy z przeciwka z motocyklistami innej albo tej samej maści)

Ostatnio zmieniony ndz 04 lis 2007, 20:44 przez Achmed, łącznie zmieniany 1 raz.
- Achmed
- klepacz
Witam
Przepraszam zainteresowanych za opóźnienie w wysyłce, niestety w ostatnim czasie byłem pochłonięty innymi sprawami
, w czwartek 25/10/07 wysyłam naszywki do wszystkich którzy wpłacili na moje konto kaskę, a nie odbiora naszywek w środę.
Pozdrawiam
Piszol 1 kpl 13,60 wpłyneło
Arturo 2 kpl 23,60 wplyneło
CLK 2kpl
Mario spoko 2 kpl,
Przepraszam zainteresowanych za opóźnienie w wysyłce, niestety w ostatnim czasie byłem pochłonięty innymi sprawami

Pozdrawiam
Piszol 1 kpl 13,60 wpłyneło
Arturo 2 kpl 23,60 wplyneło
CLK 2kpl
Mario spoko 2 kpl,

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA