Wypadek przypadek 2017 statystyka
- rpik
- bywalec
- Imię: rpik
- województwo: dolnośląskie
Wypadek przypadek 2017 statystyka
Dobry wszystkim!
Ledwo się zaczął sezon, a już dziś wyjechał mi stary piernik z podporządkowanej. Jechałem przepisowo!!
Szczęście w nieszczęściu udało mi się starego dziada ominąć... ale takiego złożenia przed autem chyba nigdy nie miałem.
Zatem 1:0!
LWG!
Ledwo się zaczął sezon, a już dziś wyjechał mi stary piernik z podporządkowanej. Jechałem przepisowo!!
Szczęście w nieszczęściu udało mi się starego dziada ominąć... ale takiego złożenia przed autem chyba nigdy nie miałem.
Zatem 1:0!
LWG!
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Re: Wypadek przypadek 2017 statystyka
Rozglądaj się dookoła, upewniaj się dwa razy;
Łosie z jeleniami za kierownicami, są wszędzie.
Łosie z jeleniami za kierownicami, są wszędzie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- KidRackBrawura
- pisarz
- Imię: Tomasz
- województwo: wielkopolskie
Brawo Ty! Niby wszyscy o tym wiemy, ale trzeba powtarzać jak mantrę - na wiosnę wolniej, bo piasek po zimie, bo kierowcy się odzwyczaili, bo umiejętności po przerwie nie te.
It`s that old running wide problem again.
If in doubt, flat out.
If in doubt, flat out.
- adrianoo
- pisarz
- Imię: Adrian
- województwo: mazowieckie
Święte słowa, wczoraj po przejechaniu 3 km Puławską w Warszawie grzecznie zjechałem na prawy pas, bo jak zobaczyłem jak puszkami ni z tego ni z owego zmieniają pas bez chociażby zerkniecia w lusterko to stwierdziłem, że nie tędy droga, a po zimie i refleks nie ten, więc trzeba ostrożnie wejść w koleny sezonKidRackBrawura pisze:Brawo Ty! Niby wszyscy o tym wiemy, ale trzeba powtarzać jak mantrę - na wiosnę wolniej, bo piasek po zimie, bo kierowcy się odzwyczaili, bo umiejętności po przerwie nie te.
"braku chemii fizyką nie nadrobisz"
-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- województwo: pomorskie
Zgadza sie
oczy wokół głowy
tym bardziej że pełno piasku na wiklach 

VFR 800fi
Motocykle okresu Prl

Motocykle okresu Prl

- zip_77
- teksciarz
- Imię: Paweł
- województwo: wielkopolskie
dokładnie po zimie na drodze dzieją się rzeczy zaskakujące ... wczoraj miałem małą traskę i ruszając ze świateł i skręcając zaraz w prawo lekko odwinąłem i ...
zdzwienie dupą tak mi rzuciło że już noga odruchowo poszła do podparcia
dziwne bo latem nie raz ostrzej zdecydowanie się rusza i takich zaskakujących uślizgów nie ma ... chyba faktycznie piachu sporo na drogach jeszcze. Także motocykliści "noga" z gazu 

OGAR 205 -> MZ-ETZ 150 -> GS 500E -> VX 800 -> VFR 750F (RC36II) -> YZF 1000R THUNDERACE -> CBR 1100XX BLACKBIRD -> GSX 1300R HAYABUSA
- wydra
- klepacz
- Imię: Mateusz
- województwo: śląskie
to ja przed chwilą miałem w drugą stronę akcję, tzn najpierw bez zatrzymania przecinał drogeę główną, jednocześnie wymuszając pierszeństwo jeden na Zoo a za chwilę drugi, drugi miał tyle farta że coś mnie podkusiło i hamowałem, bo inaczej czytał bym tu artykuł o tym jak to motocyklista wymusił i.........
Była CBR F2 600
Była Yamaha Fazer FZ6
Był V-TEC '02 Sreberko
Był V-TEC '08 Szarówa
Była X-11 " Skuter"
Była Yamaha Fazer FZ6
Był V-TEC '02 Sreberko
Był V-TEC '08 Szarówa
Była X-11 " Skuter"
- voitec
- zadomowiony
- Imię: Wojtek
- województwo: mazowieckie
W zimę się o moto pielęgnuje, łańcuch smaruje, opony pastuje ... żarcikzip_77 pisze:dokładnie po zimie na drodze dzieją się rzeczy zaskakujące ... wczoraj miałem małą traskę i ruszając ze świateł i skręcając zaraz w prawo lekko odwinąłem i ...zdzwienie dupą tak mi rzuciło że już noga odruchowo poszła do podparcia
dziwne bo latem nie raz ostrzej zdecydowanie się rusza i takich zaskakujących uślizgów nie ma ... chyba faktycznie piachu sporo na drogach jeszcze. Także motocykliści "noga" z gazu

VFR 800 FI > VFR 1200 F