To mój pierwszy post,więc proszę o wyrozumiałość i przeniesienie tematu jeśli źle go wstawiłem.
Z góry dzięki za odpowiedzi,i pozdrawiam Jacek.
Tak trzymać.Jacko71 pisze:Dodam jeszcze że mam 180CM przy jedynie słusznej wadze 105kg
Tak poważnie to głupota daaaawno wywietrzała z pod głowicy,jest dla kogo żyć,chodzi głównie o jazdę spokojną,spacerowo-odprężającą z porządną dawką frajdy i tyle,mocy się nie boję bo i tak jej nie wykorzystam,bardziej obawiam się masy pewnie w mieście będzię dość męcząco przynajmniej na początku,no i z braniem zakrętów trza by poćwiczyć.Cholernie podoba mi się sylwetka tego modelu i odgłos V-ki,no i niezawodność moto,te czynniki zdecydowały o wyborze.adrianoo pisze:z olejem w głowie dasz radę
Kłamstwo nr 1: Głupota /u facetów/ nie wietrzeje, nie mija, nie przechodzi. Ona przechodzi w stan utajenia. Założysz kask, siądziesz na moto, głupota wróci (głupota=opryszczka, wyłazi w najmniej właściwym momencie)Jacko71 pisze:Tak poważnie to głupota daaaawno wywietrzała z pod głowicy, jest dla kogo żyć, chodzi głównie o jazdę spokojną,spacerowo-odprężającą z porządną dawką frajdy i tyle, mocy się nie boję bo i tak jej nie wykorzystam, bardziej obawiam się masy pewnie w mieście będzię dość męcząco przynajmniej na początku,no i z braniem zakrętów trza by poćwiczyć.Cholernie podoba mi się sylwetka tego modelu i odgłos V-ki,no i niezawodność moto,te czynniki zdecydowały o wyborze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości