) hondy vfr 750 rc 24 z 1988 roku. Motocykl w stanie wizualnym dobrym co do reszty to okaże się w trasie, kupiony z zamiarem jazdy w dalsze wyprawy. Dotychczasowy motocykl Mz ts 250/1 (także z koszem) bezproblemowo spisywał się w Bieszczadach i na Litwie , ale ostatnio lekko się przytarł i postanowiłem nabyć coś mocniejszego. Mam nadzieje że to forum pomoże mi poznać ten model i cieszyć się  z jazdy. Pozdrawiam
 ) hondy vfr 750 rc 24 z 1988 roku. Motocykl w stanie wizualnym dobrym co do reszty to okaże się w trasie, kupiony z zamiarem jazdy w dalsze wyprawy. Dotychczasowy motocykl Mz ts 250/1 (także z koszem) bezproblemowo spisywał się w Bieszczadach i na Litwie , ale ostatnio lekko się przytarł i postanowiłem nabyć coś mocniejszego. Mam nadzieje że to forum pomoże mi poznać ten model i cieszyć się  z jazdy. PozdrawiamWitam z podlasia
- 
				pzet
- Imię: Piotr
- województwo: podlaskie
Witam z podlasia
Witam całe grono motocyklistów, zostałem szczęśliwym posiadaczem (to sie okaże  ) hondy vfr 750 rc 24 z 1988 roku. Motocykl w stanie wizualnym dobrym co do reszty to okaże się w trasie, kupiony z zamiarem jazdy w dalsze wyprawy. Dotychczasowy motocykl Mz ts 250/1 (także z koszem) bezproblemowo spisywał się w Bieszczadach i na Litwie , ale ostatnio lekko się przytarł i postanowiłem nabyć coś mocniejszego. Mam nadzieje że to forum pomoże mi poznać ten model i cieszyć się  z jazdy. Pozdrawiam
 ) hondy vfr 750 rc 24 z 1988 roku. Motocykl w stanie wizualnym dobrym co do reszty to okaże się w trasie, kupiony z zamiarem jazdy w dalsze wyprawy. Dotychczasowy motocykl Mz ts 250/1 (także z koszem) bezproblemowo spisywał się w Bieszczadach i na Litwie , ale ostatnio lekko się przytarł i postanowiłem nabyć coś mocniejszego. Mam nadzieje że to forum pomoże mi poznać ten model i cieszyć się  z jazdy. Pozdrawiam

) hondy vfr 750 rc 24 z 1988 roku. Motocykl w stanie wizualnym dobrym co do reszty to okaże się w trasie, kupiony z zamiarem jazdy w dalsze wyprawy. Dotychczasowy motocykl Mz ts 250/1 (także z koszem) bezproblemowo spisywał się w Bieszczadach i na Litwie , ale ostatnio lekko się przytarł i postanowiłem nabyć coś mocniejszego. Mam nadzieje że to forum pomoże mi poznać ten model i cieszyć się  z jazdy. Pozdrawiam- 
				jareckiz
- pisarz 
- Imię: Jarosław
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Re: Witam z podlasia
Witaj, dobrze trafiłeś 

- 
				GrześT
- klepacz 
- Imię: Grzegorz
- województwo: pomorskie
Witaj kolego☺rc 24   Motocykl niezawodny
 Motocykl niezawodny   

Wrzuć fotki

Motocykl niezawodny
 Motocykl niezawodny   
 Wrzuć fotki

VFR 800fi  

Motocykle okresu Prl

Motocykle okresu Prl

- 
				pzet
- Imię: Piotr
Ze zdjęć niestety mam tylko jedno ściągnięte z ogłoszenia

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- 
				regaciarz
- bywalec 
- Imię: Michał
Kolejna RC24 w okolicy   Widziałem to ogłoszenie, moto na zdjęciach wyglądało całkiem dobrze
  Widziałem to ogłoszenie, moto na zdjęciach wyglądało całkiem dobrze

Widziałem to ogłoszenie, moto na zdjęciach wyglądało całkiem dobrze
  Widziałem to ogłoszenie, moto na zdjęciach wyglądało całkiem dobrze- KidRackBrawura
- pisarz 
- Imię: Tomasz
- województwo: wielkopolskie
Cześć, fajnie wygląda.

It`s that old running wide problem again.
If in doubt, flat out.
						If in doubt, flat out.
- Tomek Grudziądz
- klepacz 
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
- figaro
- ostry klepacz 
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Witaj Kolego   

Noooo, ładniutkie to Twoje wozidełko

Noooo, ładniutkie to Twoje wozidełko

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
						- martinpl
- bywalec 
- Imię: Marcin
Cześć   

Sporo tych RC24 w regionie, wiekowe żelazo ale się nie poddaje

Sporo tych RC24 w regionie, wiekowe żelazo ale się nie poddaje

- śliniak290
- klepacz 
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
Siema, Stare ale jare  

Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!