Masakra
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
[*] 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pn 01 paź 2007, 13:35 przez wasyl, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
smutne to ale prawdziwe, oboje zgineli, nie wiem czy kierowca byl pijany i trudno jest spekulowac, jednak mogl byc na kacu, dziwna sprawa, bylismy na miejscu wczoraj pomimo ze nikt od nas go nie znal to zebralem ekipe i pojechalismy zapalic znicze, zwykla droga nic specjalnego, delikatny zakret gosc poszedl zupelnie prosto i uderzyl w drzewo, brak jakichkolwiek sladow hamowania, wygladalo to tak jakby patrzyl gdzies na bok, i nawet nie zorientowal sie ze jest zakret, pasazerka zawinela sie na drzewie, oboje nie mieli zadnych ubran jedynie jakies marne kaski moze nawet nie zapiete bo oba spadly, trudno cos powiedziec ale jedno jest pewne - odeszlo dwoje ludzi - bezsensowna smiercia
ogolnie to nie jest pierwszy wypadek u nas, bylo chyba z 7 szlifow mniej lub bardziej niebezpiecznych - wiekszosc spowodowana przeliczeniem sie z umiejetnosciami, chociaz byly tez dwa wymuszenia pierwszenstwa
jedno co wam powiem gdy jezdzicie to jezdzijcie z glowa o nic wiecej was nie prosze, myslcie, obserwujcie - reagujcie
ogolnie to nie jest pierwszy wypadek u nas, bylo chyba z 7 szlifow mniej lub bardziej niebezpiecznych - wiekszosc spowodowana przeliczeniem sie z umiejetnosciami, chociaz byly tez dwa wymuszenia pierwszenstwa
jedno co wam powiem gdy jezdzicie to jezdzijcie z glowa o nic wiecej was nie prosze, myslcie, obserwujcie - reagujcie
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- Shoov
- klepacz
- Kontakt:
o kruca... alkohol to zło, a alkohol i lachon na moto to podwójne zło..
też nie hamowałem jak mnie wyniosło na "winklu" który ciezko nawet nazwać łukiem, byłem po browarze, niby niewiele, a jednak wystarczy, zdarzenie dokładnie takie samo jak moje tylko u mnie skonczylo sie na murku.. do slupka brakowało z poł metra, z tym że ja jechałem sam, od tego czasu nawet nie tykam czekoladek z alkoholem jak wiem że mam gdzieś jechać, na szczęście dla mnie finał był inny niż w tym przypadku.
Nie twierdze że gość był pijany, może nie był, ja troche byłem i zachowałem sie tak samo, co można więcej powiedzieć, mozna tylko zawyć w rytm "życie choć piekne, tak..."
Szkoda dwojga młodych ludzi.
, ,
[][]
też nie hamowałem jak mnie wyniosło na "winklu" który ciezko nawet nazwać łukiem, byłem po browarze, niby niewiele, a jednak wystarczy, zdarzenie dokładnie takie samo jak moje tylko u mnie skonczylo sie na murku.. do slupka brakowało z poł metra, z tym że ja jechałem sam, od tego czasu nawet nie tykam czekoladek z alkoholem jak wiem że mam gdzieś jechać, na szczęście dla mnie finał był inny niż w tym przypadku.
Nie twierdze że gość był pijany, może nie był, ja troche byłem i zachowałem sie tak samo, co można więcej powiedzieć, mozna tylko zawyć w rytm "życie choć piekne, tak..."
Szkoda dwojga młodych ludzi.
, ,
[][]