Zlotowe ultimatum

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » śr 26 wrz 2007, 08:31

Oho, straszliwie się narobiło. Ludziska, po co te emocje? Rozmawiamy sobie jak kolega z kolegą i wymieniamy poglądy. Można mieć poglądy? Przecież zlot się odbył, wszyscy go chwalą, że było super, ale nigdy nie jest tak, że wszystko jest super i dobrze, że tak jest. Możemy oczywiście kadzić sobie od rana do nocy, ale wtedy kto uwierzy w szczerość tych wypowiedzi. Luke zrobiłeś kawał wspaniałej (jak to mówią nikomu niepotrzebnej :lol ) roboty i wdzięczność masz od grupy, ale nie wymagaj by ludzie nie mieli swego gustu i szanuj ich jak oni szanują ciebie. To co piszemy po zlotach to przedłużacz i wnioski na przyszłe spotkania.
PS.
A za laskę płacić nie będę, chociaż pewnie byłaby miła dla oka. Niech jakaś Ownersica pokaże wdzięki to będę w raju, ale panienki za kasę - dzięki, postoję.

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: mazowieckie

Post autor: Achmed » śr 26 wrz 2007, 09:35

SOWA pisze:A za laskę płacić nie będę, chociaż pewnie byłaby miła dla oka.
za młodzi jesteśmy żeby jeszcze płacić :biggrin

ma rację Sowisko

[ Dodano: 2007-09-26, 09:36 ]
SOWA pisze:Oho, straszliwie się narobiło. Ludziska, po co te emocje? Rozmawiamy sobie jak kolega z kolegą i wymieniamy poglądy. Można mieć poglądy?

Ps a przepraszam to nie jest wymiana poglądów? :twisted:
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: wasyl » śr 26 wrz 2007, 09:48

Marek pisze:a przepraszam to nie jest wymiana poglądów? :twisted:
Przyjacielu sorki- idea była inna i inne założenie przy pisaniu tematu.
Ale i tak uważam że to wymiana poglądów.
Nie bierz tego do siebie!!!
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » śr 26 wrz 2007, 10:33

oj spolaryzowały sie poglądy, fajny zlot wszyscy mam nadzieję świetnie sie bawili, a teraz pożremy się jak PiSior z POpulistami i zaraz będziemy się rozliczać ktogdzie był 13 Grudnia 1981 roku.

A teraz zaraz zrobię rachunek sumienia:

1. przyjechałem środkiem komunikacji niemotocyklowej - kto wie dlaczego ten mi wybaczy
2. Tańczyłem taniec św.Wita przy REDRUMie - bo jak graja to się dygam obojętnie czy Mietek Fogg czy Hevi Metal Trasch Super Pneumatic Hammer. Akurat nie jeste fanem takiej muzyki, ale jest taka to się bawię. Na następnym zlocie zaprosicie Chór Staruszków z miastta Pruszków, albo Revelersów też będę sie wydurniał
3. Smuciłem z Sową przy ognisku i gitarze bo lubię i będę smucił i mam w dupie co kto myśłi o smuceniu przy gitarze
4. Darłem ryja około 2 w nocy na sąsiednie ośrodki "Kupiłem se Sowę do kiesenim schował" bo jak jest zabawa to ryja drzec trzeba
5. Osobiście nie uznaję palenia marchewy o 2 w nocy gdy w pobliżu sa inni ludzie i przyjechali wypocząć. Jak zrobimy zlot na pustyni Błędowskiej to jak ktoś chce palić marchewę niech sobie pali, ale niech się nie zdziwi jak w 15 minut po tym jak pójdzie zadowolony spać ja odpalę mu swoją nad uchem i stopery 3M nie pomogą. To sie nazywa SYMETRIA. Ty palisz - Tobie palą. Trzeba to mieć wkalkulowane.
6. Nie dotykałem motocykla nie dlatego że był 400km ode mnie. Albo dotykam puszki z piwem, albo motocykla. Taką mam zasadę.
7. NIe toleruję dwóch rzeczy: NIETOLERANCJI i JAZDY PO ALKOHOLU. W obu przypadkach jestem skłonny napier.alać - obojętnie czy to obcy czy kumpel. Mam taką skazę genetyczną. Lekarz powiedział że to nieuleczalne
8. Uwielbiam zimne flaki - z Lukiem mogę jeść nawet gówno byle było dobrze przyprawione (w końcu miliardy much nie mogą się mylić). Nie ważne co jem ważne z kim.
9. Znam fantastycznego motocyklistę X. Maślaka (dawał ślub MadziXowi i Tomkowi, organizuje rozpoczęcie sezonu motocyklowego ostatnio odprowadzał z nami Czarnego) jak go zaprosimy na następny zlot i zrobi roraty o 5 rano to na pewno będę o 4.45 czekał w komeżce
10. Jeszcze raz deklaruję - jestem dorosły (podobno) i wiem co robię (podobno), a kluczyk do skrzynki Wasyla włożę chocby to miał byc jedyny kluczyk w skrzynce.
11. Być może trudno w to uwierzyć, ale zalezy mi na tym co inni ludzie myślą o mnie i o mojej pasji

Jeszcze raz powtórzę: ZLOT BYŁ ZAJE.ISTY - LUKE! STANĄŁ CI NA WYSOKOŚCI ZADANIA cy cuś takiego.

Mam propozycję - Szanujmy na wzajem siebie i swoje poglądy i pamiętajmy że nasza wolność kończy się tam gdzie zaczyna wolność drugiego człowieka. Howgh!

A panienka mogłaby się rozebrac - co Wam zalezy. Kazdy musi jakoś zarabiac na życie :lol

No to do następnego Zlotu
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » śr 26 wrz 2007, 11:09

qrwa mors jak widze dlugosc Twoich postow to nie chce mi sie czytac ale ten przeczytalem i kilka innych i nie mam zielonego pojecia skad Ty bierzesz te pomysly do pisania tego w takiej formie jak piszesz
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :faint :faint :faint :faint :faint

moze malo pierdzisz...??? ;)

gowno z Luke mnie rozj.b. (ale mogles powiedziec bym podgrzal flaki;) )
dzieki,wiem ze mi stanal na wysokosci ale dopiero w niedz rano i ogrzyca z tego powodu sie smucila. nadrobilem wieczorem i po obiedzie :P
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: mazowieckie

Post autor: Achmed » śr 26 wrz 2007, 11:31

Sumując: MILEJ ZABAWY NA NASTEPNYM ZLOCIE :twisted: moje kluczyki zostana tam gdzie zawsze w MOJEJ kieszeni, aż do zmiany właściciela :mrgreen:

"BO GŁOŚNY WYDECH JEST OD TEGO BY NIM NAPIERDALAĆ W DZIEŃ I W NOCY NA CAŁEGO"
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: Lucek » śr 26 wrz 2007, 12:08

amen tatku!!!!!!!!!!! :pwned

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » śr 26 wrz 2007, 12:45

nie ma to jak wsadzić... kij w mrowicho :lol

Luke ja też qrna nie wiem - kładę łapy na klawiaturze, Parkinson nimi trzęsie i zanim je zdejmę to wychodzi pół strony posranych pomysłów :lol

a na następny Zlot zapnę sobie pas cnoty i kluczyki oddam do Wasylkowej skrzynki - bo pewnie znowu żadna panienka nie okarze swych wdzięków - dzięki koledzy :pwned
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » śr 26 wrz 2007, 22:17

mors pisze:mogę jeść nawet gówno byle było dobrze przyprawione (w końcu miliardy much nie mogą się mylić).
morsie, wiedziałem, że się zemścisz - jestem na L4 i pielę grządki. :pwned :pwned :pwned

Siedzą dwie muchy na gównie. Nagle jedna pierdnęła, a na to druga: No co ty, nie przy jedzeniu. ;-)

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: DIDI » śr 26 wrz 2007, 22:33

Marek pisze:MILEJ ZABAWY NA NASTEPNYM ZLOCIE
MAREk Dodam tylko ze miłej zabawy W Twoim towarzystwie!!!!!! :twisted: :twisted: Jak mówił Benitto: pij bo w pier...ol bedzie :lol Wiec Marek bądź na zlocie bo w pier..ol będzie :lol :biggrin

[ Dodano: 2007-09-26, 22:38 ]
mors pisze:mogę jeść nawet gówno byle było dobrze przyprawione
Co do gówienka przypomniał mnie się Czesio, który mówił: "Nad gowienkiem lata mucha, chce tam usiąść lecz wiatr dmucha, więc kupiła se parawan lecz gówienko zabrał goryl, Pawian" Pewnie ten z avatara Treski :lol :lol :lol
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » śr 26 wrz 2007, 22:44

Luke pisze:SOWA napisał/a:
W mojej ocenie nie można uznać, że Marek i Roads jeździli na dwóch gazach

bo co??
prosze o wyjasnienie
Bo to co zrobili miało zdecydowanie inny charakter niż jazda. Najpierw były marchewy a potem odprowadzenie moto do stajni kilka metrów dalej. Taka wywrotka to nic innego jak wykładka trzeźwego Arcziego w Cyckach. Mokra trawa i tyle, żadnego pałowania. A czemu się wtedy w nocy nie buntowałeś? I żeby było jasne, ja nie pochwalam uruchamiania moto w takich warunkach, ale to nie to samo co jazda.

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: Lucek » śr 26 wrz 2007, 22:56

SOWA pisze:A czemu się wtedy w nocy nie buntowałeś?
bo ja wlasnie nie mam nic przeciwko!

rownie dobrze oni moga stracic panowanie nad moto i spasc z niego odkrecajac manete i wpdalo by w nas siedzacych przy ognisku. akurat tylko tak sie skonczylo a nie jak u karola i slepego. wiec jesli oceniacie tamtych to ocencie swoich tez.

taksamo walery chcial sie przejechac quad'em i zaczal baczki krecic w okolicach parkingu i od razu wielkie halo. a ja co drugi "ołners" odjezdzajac spod bramy ruszal na zrywie to cisza byla. albo ktorys tak ruszal i baczki krecil ze sypal piachem na innych (np na PEPE) to tez tego nikt nie wytyka.........

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » śr 26 wrz 2007, 23:42

hmmmm ja moge zlozyc zazalenie tylko na jedno ... flaki rano byly jednak zimne hehehehe :) ... ale byly ;)
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: Lucek » śr 26 wrz 2007, 23:55

cholera no!!
jezyka nie macie czy boicie sie odezwac??
ja tak tylko wygladam
:D

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: wasyl » czw 27 wrz 2007, 00:14

Luke,

Mam taką opinię że wolałbym aby moi koledzy,przyjaciele nie mieli porysowanych facjat.

A to miało temu służyc.

Co do zlotu wiem ja i reszta odjebał... kawał dobrej roboty.
Ciesze się że mogłem tam być!!

Nie rozumiemy idei jaka mną kierowała!!

I nie zmieniam zdania.

Jeśli chcesz o tym pogadać zapraszam do trójmiasta do jakiegoś klubu,gdzie napijemy się browara i pogadamy z panią,którą to my na własne życzenie zrezygnowali.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

ODPOWIEDZ