ale i tak warto bylo przyjechac, pozdro dla wszystkich

ale "pod samym domem" mogłem się nadziać na radar a zapier---em 180 km/h. Wyprzedzałem sobie puchę a za drzewem radiowoz z radarem, ale znajomy policjant to nawet nie podniósł suszarki
  ale "pod samym domem" mogłem się nadziać na radar a zapier---em 180 km/h. Wyprzedzałem sobie puchę a za drzewem radiowoz z radarem, ale znajomy policjant to nawet nie podniósł suszarki   Nawet gdyby to bym nie hamował, a na wlocie do miacha stały 2 radiowozy z suszarami, ale obylo się bez incydentów.
 Nawet gdyby to bym nie hamował, a na wlocie do miacha stały 2 radiowozy z suszarami, ale obylo się bez incydentów. Janusz B robil Lukowi kiełbasę
  Janusz B robil Lukowi kiełbasę   Benito rżnął krowę
 Benito rżnął krowę    Co niektórzy mieli szukać  swego cewnika ( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi)
 Co niektórzy mieli szukać  swego cewnika ( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi)  
   Fajnie było poznać nowych ludzi. Do tego w drodze powrotnej z innej strony spojrzałem na winkle
  Fajnie było poznać nowych ludzi. Do tego w drodze powrotnej z innej strony spojrzałem na winkle   Na Metzelerku zapiernicza się cudownie
  Na Metzelerku zapiernicza się cudownie   Rozpisałem sie ostro, pozdro wszystkim i do następnego razu!!!!
  Rozpisałem sie ostro, pozdro wszystkim i do następnego razu!!!!  ZApodawać fotki kto ma. Kolega Kolczyk do tablicy
  ZApodawać fotki kto ma. Kolega Kolczyk do tablicy  

a z Markiem ja wiecej nie siadam do wodki bo sie to marnie skonczylo ... dla mojej VFR
 a z Markiem ja wiecej nie siadam do wodki bo sie to marnie skonczylo ... dla mojej VFR  hahahaha, na moim liczniku przybylo 900 km , cholera to juz prawie 50 tys km
 hahahaha, na moim liczniku przybylo 900 km , cholera to juz prawie 50 tys km  , no i opona o przeznaczeniu torowym nie nadaje sie na dlugie trasy, wyszly mi juz kolki i trzeba wymieniac
 , no i opona o przeznaczeniu torowym nie nadaje sie na dlugie trasy, wyszly mi juz kolki i trzeba wymieniac

Cóż mozna napisać
 Cóż mozna napisać  Każdy z VFRowicziów jest nieźle wykręcony
 Każdy z VFRowicziów jest nieźle wykręcony   rozmwaiełm chyba o wszystkim o myśliwych , seksie, moto, perkusji, sensie życia, prawie, i mogłbym jeszcze dużo wymieniać
  rozmwaiełm chyba o wszystkim o myśliwych , seksie, moto, perkusji, sensie życia, prawie, i mogłbym jeszcze dużo wymieniać   impreza moc!!! Trzeba tylko zrobić śpiewnik VFRowy ;]
 impreza moc!!! Trzeba tylko zrobić śpiewnik VFRowy ;]  dla wszystkich i szczególnie pozdro dla Ani i Rafcia
  dla wszystkich i szczególnie pozdro dla Ani i Rafcia  Zostałem popostu rostrzaskany tekstami przy ognisku
 Zostałem popostu rostrzaskany tekstami przy ognisku   dobrze ze od razu zapisaywałem w telefonie
 dobrze ze od razu zapisaywałem w telefonie 

a tym którzy mnie podrzucali special
 a tym którzy mnie podrzucali special   bo na pewno nie było łatwo
 bo na pewno nie było łatwo   
  ojj długo mogłbym każdemu z osobna dziękowąc ;]
 ojj długo mogłbym każdemu z osobna dziękowąc ;]

Daniel VTS pisze:Kolega Kolczyk do tablicy
 no ide ide.....
 no ide ide.....   dopiero zjechałem do chaty, było mega zajebiscie chociaz w sobote nie moglismy zostac, to w piatek zobaczylem zalazek  mega kultowych imprez VFR OC
  dopiero zjechałem do chaty, było mega zajebiscie chociaz w sobote nie moglismy zostac, to w piatek zobaczylem zalazek  mega kultowych imprez VFR OC  śmignales jak rakieta
 śmignales jak rakieta   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości