Napotkane VFRki
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
Re: Napotkane VFRki
Warszawa na Żytniej pod komendą o 9.40 czerwony vtec i kawalek dalej pod KRRIT zielona 36na fioletowych felgach.
Al.Solidarności pod budynkiem Rzecznika praw obywatelskich czarna Fi
Al.Solidarności pod budynkiem Rzecznika praw obywatelskich czarna Fi
Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
Pozdro dla Srebrenej siostrzyczki z Mordoru z Domaniewskiej
kilka razy stały koło siebie xD - jeszcze także kręci się starsza czarna po tamtej okolicy 
moja na pierwszym planie akurat
https://drive.google.com/file/d/0B7dsuf ... sp=sharing

moja na pierwszym planie akurat

https://drive.google.com/file/d/0B7dsuf ... sp=sharing
"Nie bierz życia na serio - i tak nie wyjdziesz z niego żywy"
VFR800 2004
Pegaso650 2001
ZR7-S 2001
VFR800 2004
Pegaso650 2001
ZR7-S 2001
- ZioLek-82-
- klepacz
- Imię: Marcin
dziś na otwarciu w Ciechanowcu jedna czerwona RC46 (zamieniłem kilka słów z przesympatyczną właścicielką - litwinka) i jedna sztuka RC36 w ciekawym malowaniu
nie wiemy co nas może jeszcze spotkać, nie wiemy kiedy może nas coś dopaść ..
Była:YAMAHA XJ 900 Diversion 95 /Są: HONDA CX 650 EURO 83r / HONDA VFR 800 FI 01r /
Była:YAMAHA XJ 900 Diversion 95 /Są: HONDA CX 650 EURO 83r / HONDA VFR 800 FI 01r /
- de Palma
- teksciarz
Wczoraj na A4 pod Opolem około 15.30 czerwona 1200 z kuframi leciała w kierunku Gliwic
- łukaszpolanek
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: małopolskie
dzis na motosercu w pszczynie, 2 czerwone fi jedna z naklejkami forumowymi, 3 srebrne srebrny v teci, jeden z forumową z naklejką na baku, czerwona rc 36 i czerwony v tec
- zoomer
- pisarz
- Imię: Damian
I nagle się okazuje że tyle osób było. Ciekawe bo jak było pytanie kto będzie to nikt się nie odezwał z wyjątkiem Antka na priv... Tak właśnie funkcjonuje społeczność na tym forum. Szkoda...
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Niebezpiecznie uogólniaszzoomer pisze:...Tak właśnie funkcjonuje społeczność na tym forum. Szkoda...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- zoomer
- pisarz
- Imię: Damian
Nawiązałem do konkretnego posta. Mógłbym przykładów dać wiele gdzie ktoś wychodzi z inicjatywą i nic... Tak że nie chodzi mi tylko o moje propozycje. Sam zauważ co się dzieje i też nie oceniaj powierzchownie bo nie napisałem że wszyscy tacy są. Największa aktywność jest w powitalni
w napotkanych
i w baaardzo ambitnych wyprawach. Ocenę zostawiam wam... ale nie mojej osoby bo to wielu zrobi z łatwością nie znając mnie (co już nie raz miało miejsce) , ale zaangażowania forumowiczów w życie forum poza siecią...

-
- pisarz
- Imię: Robert
Kontynuując offa, po części się z tobą zgodzę Zoomer, ale staram się patrzeć z tej bardziej pozytywnej strony. Prawda jest taka, że wiele osób nie ma za wiele czasu na śmiganie na moto ( z różnych względów ) i nie wszyscy forumowicze zaglądają tutaj często. Do tego jestem pewien, że jeździ trochę VFR-ek z nalepkami, które zostały sprzedane i następni właściciele po prostu jeżdżą dalej "udając" forumowiczów. Bywa też tak, że komuś się nagle plany zmienią i nagle masz gdzieś wysyp "forumowych" moto.
Widziałem twój temat z Tatrami i trochę dziwiło mnie negatywne podejście niektórych. Ja w tym sezonie planowałem pojawić się na jakimś większym wydarzeniu forumowym, ale zanosi się na to, że znowu nie będę miał możliwości. Pewnych tematów nie przeskoczysz. Życie.
Widziałem twój temat z Tatrami i trochę dziwiło mnie negatywne podejście niektórych. Ja w tym sezonie planowałem pojawić się na jakimś większym wydarzeniu forumowym, ale zanosi się na to, że znowu nie będę miał możliwości. Pewnych tematów nie przeskoczysz. Życie.
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Ja też się nie wpisuje za wczasu tylko jak mogę to jadę i tyle... Ostatniu byliśmy z Hubu i Kargulo na pikniku w Wiązownej mimo iż żaden z nas się nie wpisał wcześniejzoomer pisze:I nagle się okazuje że tyle osób było. Ciekawe bo jak było pytanie kto będzie to nikt się nie odezwał z wyjątkiem Antka na priv... Tak właśnie funkcjonuje społeczność na tym forum. Szkoda...

- Nomad
- teksciarz
- Imię: Michał
- województwo: zachodniopomorskie
Około 14 W Kobierzycach w stronę Ząbkowic Śląskich czerwony Fistaszek z kufrem. Kierownik w czarnym garniaku i ciemnym kasku
Stare chińskie przysłowie mówi : " Dopiero kiedy komar usiądzie Ci na jajach, zdasz sobie sprawę, że nie wszystko da się rozwiązać przemocą"
- G#R
- teksciarz
- Imię: Piotr
- województwo: lubelskie
Czerwona RC46, dziś ok. 16, trasa Lubycza Królewska - Tomaszow Lubelski
- magik
- klepacz
- Imię: Mathias
- województwo: śląskie
Zoomer z córą widziany wczoraj na motoserce w Pszczynie