Witam

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
Awatar użytkownika
prezes_ckt
bywalec
bywalec
Imię: Łukasz
województwo: śląskie

Witam

Post autor: prezes_ckt » ndz 08 lis 2015, 19:33

Witam wszystkich. Mam nadzieję, że i ja niebawem będę pełnym prawowitym właścicielem VFR-ki.

Na dzień dzisiejszy jestem posiadaczem Bandita 600 z 99r, którego sobię chwale i byłem w nim od 4 sezonów zakochany noo ale cóż czas na zmiany zakochałem się w Vtecu. Mam na oku taką sztukę z 2002 r od znajomego ale...
Naczytałem się i nasłuchałem że w fvr-kach nagminnie padają regulatory etc. czy jest tak naprawdę czy są to sporadyczne przypadki. Dużo jeżdżę i są to zazwyczaj dalsze trasy niż wokół komina, trasy po 10 - 14 dni 0d 3000 - 5000 tyś. Jak dotąd bandit był niezawodny czy VFR-ka też taka jest?

To tyle w kwestii przywitania troszkę przydługawe no ale... mam nadzieję, że zrozumiecie i rozwiejecie moje obawy. LWG

Awatar użytkownika
zoomer
pisarz
pisarz
Imię: Damian
województwo: małopolskie

Re: Witam

Post autor: zoomer » wt 17 lis 2015, 19:51

Cześć :)

Awatar użytkownika
śliniak290
klepacz
klepacz
Imię: Wojciech
województwo: mazowieckie

Post autor: śliniak290 » śr 18 lis 2015, 06:40

Siema
Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!

Awatar użytkownika
prezes_ckt
bywalec
bywalec
Imię: Łukasz
województwo: śląskie

Post autor: prezes_ckt » czw 10 mar 2016, 15:16

prezes_ckt pisze:Witam wszystkich. Mam nadzieję, że i ja niebawem będę pełnym prawowitym właścicielem VFR-ki.

Na dzień dzisiejszy jestem posiadaczem Bandita 600 z 99r, którego sobię chwale i byłem w nim od 4 sezonów zakochany noo ale cóż czas na zmiany zakochałem się w Vtecu. Mam na oku taką sztukę z 2002 r od znajomego ale...
Naczytałem się i nasłuchałem że w fvr-kach nagminnie padają regulatory etc. czy jest tak naprawdę czy są to sporadyczne przypadki. Dużo jeżdżę i są to zazwyczaj dalsze trasy niż wokół komina, trasy po 10 - 14 dni 0d 3000 - 5000 tyś. Jak dotąd bandit był niezawodny czy VFR-ka też taka jest?

To tyle w kwestii przywitania troszkę przydługawe no ale... mam nadzieję, że zrozumiecie i rozwiejecie moje obawy. LWG
aktualizacja.. tak wyszło po repaintingu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Żeton
klepacz
klepacz
Imię: Artur
Kontakt:

Post autor: Żeton » śr 30 mar 2016, 21:08

PoVitać :bye :bye
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE

ODPOWIEDZ