Zbieram sie z napisaniem artyku?u o VFR i jej wadach w poszczeg?lnych modelach, nawet tych najmniejszych tak?e pisa? je?li cos macie

Je?li o te dwa punkty chodzi to nie do ko?ca si? zgadzam. U mnie pod kanap? mie?ci si? kamizelka apteczka disclock narzedzia i jeszcze troch? grat?w wi?c do?? sporo. Fakt,?e za?o?enie kanapy jest do?? uci??liwe:/Vlaad pisze:w schowku pod siod?em ci??ko zmie?ci? nawet blokad? na tarcz?
-przekombinowane plastiki - zdj?cie czegokolwiek to wyj?tkowo upierdliwa robota w por?wnaniu do pozosta?ych modeli
Noooo, nie mia?em Kawasraki, ale wiem ?e mo?na zrobi? plastiki kt?re ?atwiej si? zdejmujeRadek pisze: Natomiast je?li chodzi o plasiki to my?l? W?odku,?e doceni?by? ?atwo?? ich demonta?u gdyby? wcze?niej mia? kawasaki![]()
Tam ju? nie da radyRadek pisze:Kanape mam oryginaln?. Mi akurat jako? wszystko si? fajnie mie?ci. Problem smarowania ?a?cucha mam zamiar rozwi?za? przez oliwiark?, kt?r? nota bene ju? zbudowa?em tylko za?o?y? mi si? nie chc?:P
Ko?o zapasowe w sprayu mo?esz przyczepi? do ramy zadupka z prawej strony tretytkami a na to za?o?y? plastki. Wydostanie tego b?dzie troch? upierdliwe ( dwunastka dwa wkr?ty i imbus) ,ale w ko?cu jak cz?sto si? z tego korzysta ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 142 gości