Jestem tu nowy, wczoraj oglądałem VFRkę i nawet wpłaciłem zaliczkę. Umówiłem się tak ze sprzedawcą że zabiorę ją do mechanika na prześwietlenie i jak będzie ok to biorę, zgodził się więc jestem dobrej myśli.
Ale mam już kilka pytań:
1. Jak nią jeździłem podczas oględzin na dworze było ok 19 st a silnik przy prędkościach ok 100-120 miał temperaturę 75-78 stC. Czy to normalne? Sorry jeśli moje pytania są głupkowate ale do tej pory jeździłem gaźnikowcami chłodzonymi powietrzem.
2. VFRka jest z 2001 roku a ma ssanie ręczne, i nie wiem czy wychodziły gdzieś takie wersje czy coś jest nie tak?
3. Czy ktoś zna ten motocykl bo o nim mowa
http://olx.pl/oferta/honda-vfr-800-rc46 ... e1d84a9360
czy cena jest ok? maszyna ma nakulane 70 tyś i łyse opony, reszta wydaje się być ok, ale to jeszcze zweryfikuje mechanik.
4. Tylny hamulec... no niby jest ale ledwie hamuje, za to przedni to szatan hehe, wiem że tam jest system dual CBS i sprzedawca zarzeka się że tak powinno być.
5. Pomożecie?
Ogólnie nie mogę doczekać się dłuższej trasy na VFRce, podobno te roczniki mają wgrane ekonomiczniejsze mapy, czy jestem w stanie jakoś to sprawdzić bo nurtuje mnie te ręczne ssanie i zastanawiam się czy to nie jest jakaś przekładka...
LEWA W GÓRĘ