Licznik prędkości i przebiegu nie działa ;-(
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Re: Licznik prędkości i przebiegu nie działa ;-(
Spisz sobie tylko symbol produktu, oszczędzisz nieco kłopotów pracownikom serwisu 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
- bywalec
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
Podziękował, zamówione 44złfigaro pisze:Spisz sobie tylko symbol produktu, oszczędzisz nieco kłopotów pracownikom serwisu
-
- bywalec
- Imię: Andrzej
- województwo: lubelskie
mam coś takiego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dawid986
- Imię: Dawid
- Kontakt:
Siema, powracam tutaj bo zaopatrzyłem się w to małe ustrojstwo i ponownie się przekręciło
ogólnie rzecz biorąc sam fakt ze tego nie mam jakoś mi ne przeszkadza, ale problem pojawia się gdy jadę na przegląd i wychodzi ze w ciągu roku mam najechane 300km
, a po kolejnym roku bez cholernego kółeczka przegląd wykaże 0km i może być niewesoło, dlatego zapytuje czy jest ktoś kto mógłby wytoczyć ta cześć z jakiegoś metalu? Wcześniej w tym temacie był ktoś kto sam się zaoferował do wytoczenia, ale tuż przed zrealizowaniem transakcji kontakt z nim się urwał.
Pozdro

Pozdro
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Jeżeli się przekręciło, to znaczy, że problem leży gdzie indziej.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- dawid986
- Kontakt:
To znaczy że linke licznika tez mam wymienić skoro kółeczko wytrzymało tylko 300km? Nie mam ochoty wydac kolejnych 50zł na kółko ktore mi sie skonczy wraz z oproznionym bakiem, interesuje mnie kółeczko, które przetrwa próbe czasu...
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
sprawdź -nasmaruj -linkę sprawdź również mechanizm napędu, to nie wina kółeczka to najtańszy element w mechanizmie więc lepiej przy awarii żeby to właśnie ten element się pierwszy popsuł
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- dawid986
- Kontakt:
Akurat kółeczko kosztuje 50zł i ciężko je znaleźć a linka kosztuje 25zł i nie brakuje źródeł gdzie by można ja kupić... tak czy siak, nie pozostaje mi nic innego jak zaopatrzyć się ponownie w to kółeczko