Wykonaliście kawał dobrej roboty. Dmuchnie z Wami to przyjemność!

P.S. Za rok robimy powtórkę?!

Nie ponosimy odpowiedzialności za 9 miesięcy

W przyszłym roku obiecuje poprawę
  W przyszłym roku obiecuje poprawę
W przyszłym roku dostaniesz już swój własny plasticzany nożykbrylek22 pisze:A ja korzystając z tego miejsca pragnę jeszcze raz PRZEPROSIĆ jednego kolegów za dziabniecie w palec super zajebistym scyzoryk z biedronki za 7zl typu McGajwer
Nie opanowaniem bestji, ja dopiero uczę się jeść nożem i widelcem, a tu obrazu takie wyzwanieW przyszłym roku obiecuje poprawę

pragnę podziękować za wspaniałe towarzystwo, wkład pracy, zaangażowanie i efektywność. Owoce pracy widoczne były na całej przestrzeni.
  pragnę podziękować za wspaniałe towarzystwo, wkład pracy, zaangażowanie i efektywność. Owoce pracy widoczne były na całej przestrzeni. i chcemy wiedzieć jak się trzymasz i czy palunio boli czy też rana goi się.
 i chcemy wiedzieć jak się trzymasz i czy palunio boli czy też rana goi się.  Uszczerbek na zdrowiu będzie Ci to wynagrodzony szerokim uśmiechem
 Uszczerbek na zdrowiu będzie Ci to wynagrodzony szerokim uśmiechem  

Żabę, sznurek pakowałem do dużego kartonu z balonami i patyczkami do balonów. Tak żeby nie kusiło nikogo. Chyba, że ktoś się nie bał...klosiewi pisze:A gdzie moja żaba?

Widziałem go na mieście. PrzeżyłHubu pisze:Dżambo, do apelu! Musimy wiedzieć czy przeżyłeś!

No wiesz!?Dżambo pisze:Żyje, ale to tylko dzięki sprawnej pomocy ratowników

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości