Centurium czyli spotkania Polski centralnej
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Słusznie. I jeszcze raz przepraszam za wczoraj (pierwszy i ostatni raz)[b]rommi[/b] pisze:umawiajmy się na konkretną godzinę i w drogę
Kwadrans można pogadać, ustalić cel, a potem DZIDAAA.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Miło było wszystkich poznać
Dzięki za miłe spotkanie. Pierwszy raz mam już za sobą
.
Dużo nas tam było. Jechałem na spotkanie z nastawieniem, że w taką trochę niewyraźną pogodę to ze 3 motorki będą a tu aż 11. Brawo!! Super grupa.
Tablica rejestracyjna na szczęście nie odpadła, ale trzymała się prawie na "włosku" jak dojechałem.
Sorry, że nie mogłem dłużej polatać, ale mam 4 latka, który idzie do przedszkola i ma "stresa" z tego powodu więc chciał zobaczyć przed zaśnięciem tatę
.
Pozdrawiam wszystkich do następnego czwartku.

Dużo nas tam było. Jechałem na spotkanie z nastawieniem, że w taką trochę niewyraźną pogodę to ze 3 motorki będą a tu aż 11. Brawo!! Super grupa.
Tablica rejestracyjna na szczęście nie odpadła, ale trzymała się prawie na "włosku" jak dojechałem.
Sorry, że nie mogłem dłużej polatać, ale mam 4 latka, który idzie do przedszkola i ma "stresa" z tego powodu więc chciał zobaczyć przed zaśnięciem tatę

Pozdrawiam wszystkich do następnego czwartku.

-
- teksciarz
- Imię: Anna
- Kontakt:
I my pozdrawiamy Sąsiadarommi pisze: P.S. he he, okazało się że Ania i Rafał to moi sąsiedzi. Pozdrawiam sąsiadów, sorry, że się nie pożegnałem ale już jechałem na oparach po szybkim przelocie po Siekierkowskim

Dzięki wszystkim w imieniu moim i Rafała za mile spędzony czas.
Do zobaczenia wkrótce!
- maciek 800
- klepacz
- mario_blues
- pisarz
- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt: