i jak porownanie?Bury pisze: mam już 3cią skóre i pierszy tekstyl czytaj wszystko kolego
Pytanie do rajdowców
- belkot
- klepacz
- województwo: śląskie
Re: Pytanie do rajdowców
- głowaś
- teksciarz
- Imię: michał
- województwo: warmińsko-mazurskie
Wiesz u mnie to działa tak,że jak sobie coś ubzduram to dopnę swego, tylko muszę najpierw szefową udobruchaća ile masz do wydania?

wspólna pasja zbliża ludzi
- konrad1f
- pisarz
- województwo: wielkopolskie
gdy jeszcze regularnie latałem po Poznaniu używałem jednoczęściówki Hein Gericke - pod kątem bezpieczeństwa zdawał egzamin znakomicie
niedawno sprawiłem sobie jednoczęściówkę IXS i na próbę parę razy przeleciałem się w tym na miasto i krótkie wycieczki - jednak do takich zastosowań 2cz. rozwiązanie jest lepsze
do wspomnianej firmy tschul jestem nastawiony wręcz negatywnie - miałem jedną nową kurtkę - słaba jakość wykonania, skóra nienajlepszej jakości, mimo, że była tania to nie była warta tych pieniędzy
niedawno sprawiłem sobie jednoczęściówkę IXS i na próbę parę razy przeleciałem się w tym na miasto i krótkie wycieczki - jednak do takich zastosowań 2cz. rozwiązanie jest lepsze
do wspomnianej firmy tschul jestem nastawiony wręcz negatywnie - miałem jedną nową kurtkę - słaba jakość wykonania, skóra nienajlepszej jakości, mimo, że była tania to nie była warta tych pieniędzy
- Bury
- klepacz
- Imię: Andrzej
- województwo: pomorskie
pisałem wczesniejbelkot pisze:i jak porownanie?Bury pisze: mam już 3cią skóre i pierszy tekstyl czytaj wszystko kolego

VFR800 RC46 98r była
CBR1100XX Super Blackbird
Darkness Black Metallic
Darkness Black Metallic
- głowaś
- teksciarz
- Imię: michał
- województwo: warmińsko-mazurskie
Mam do kupienia jednoczęściówkę HG za jedyne 650zł co o takiej cenie sądzisz?
wspólna pasja zbliża ludzi
- Bury
- klepacz
Tschula ie ma co porownywać do gericka alpiny dainesa bo to calkiem inna polka i dlatego cena taka jaka jest za tą cene nie kupisz wyżej wymienionych. mnie osobiscie probiker jakos takoś na nie,choc nielatałem a jedynie mierzyłem
VFR800 RC46 98r była
Darkness Black Metallic
Darkness Black Metallic
- Bury
- klepacz
u mnie jednoczesciowy odpada na dzien dobry,ale jak sie krecisz po miescie niedaleko chałupy to bierz jak chcesz
VFR800 RC46 98r była
Darkness Black Metallic
Darkness Black Metallic
- konrad1f
- pisarz
nówka?głowaś pisze:Mam do kupienia jednoczęściówkę HG za jedyne 650zł co o takiej cenie sądzisz?
- Zając
- klepacz
- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
głowaś pisze:Mam do kupienia jednoczęściówkę HG za jedyne 650zł co o takiej cenie sądzisz?

Wracając do wcześniejszych postów jeżeli chodzi o tor to na 10-8 motocyklistów widzę jednego w kombi jednoczęściowy.
LWL 74HN
- konrad1f
- pisarz
może nie darmo ale cena dobra - jeśli pasuje to nie ma się nad czym zastanawiać
może nie jest to dainese ani alpina ale HG robi dość dobre ciuchy
mi coś ciężko sprzedać wydawało by się dość popularny rozmiar 52
może nie jest to dainese ani alpina ale HG robi dość dobre ciuchy
mi coś ciężko sprzedać wydawało by się dość popularny rozmiar 52
-
- pisarz
- Imię: Robert
Probiker był wspominany, więc dorzucę info od siebie, bo użytkuję. Zacznę od tego, że raczej idzie wyrwać coś lepszego za te same pieniądze. Kupowałem robiąc prawko i będąc cokolwiek zielonym w temacie.
Generalnie kombi leży ok ( 2 częściowe ), wytrzymało 2 gleby zaliczając niewielkie rozdarcie na rękawie. Także w temacie kroju i ochrony raczej czepić się nie mogę. Komfort cieplny niestety tylko jak jedziesz. Inna sprawa, że bez membran i zwiększonej wentylacji to chyba cudów nie będzie w żadnym skórzanym kombi.
Generalnie kombi leży ok ( 2 częściowe ), wytrzymało 2 gleby zaliczając niewielkie rozdarcie na rękawie. Także w temacie kroju i ochrony raczej czepić się nie mogę. Komfort cieplny niestety tylko jak jedziesz. Inna sprawa, że bez membran i zwiększonej wentylacji to chyba cudów nie będzie w żadnym skórzanym kombi.
-
- zadomowiony
- Imię: Damian
- województwo: mazowieckie
potwierdzamBury pisze: ostatnio jak wracalismy z Karwi do Borzechowa to prawie 100% nas miało tekstyl a wszyscy mieli ponad 2 paczki na auto bani (niektorzy nawet grubo ponad)i balonów nie widziałęm u nikogo. chyba ze ktoś coś...???

a jeżdżę w texie MODEKA COOL BLACK
trochę mnie kosztował, ale żaden ballonn się nie robi

pozdr.
- konrad1f
- pisarz
co do "testów wytrzymałościowych" - w moim pierwszym kombi HG 1cz. leżałem minimum dwukrotnie
z tego co pamiętam to high-side na wyjściu pod trybunkę na r6 (ponad 100km/h) i szlif na dużej patelni na F3(sporo ponad 100km/h)
nic mi nie było a kombi mimo, że troszkę straciło na estetyce ciągle spełniało swoją rolę
@Bachu - pierwsze słyszę, aby sportowy kombinezon miał jakieś membrany - wszystkie moje 3szt. były mocno perforowane
z tego co pamiętam to high-side na wyjściu pod trybunkę na r6 (ponad 100km/h) i szlif na dużej patelni na F3(sporo ponad 100km/h)
nic mi nie było a kombi mimo, że troszkę straciło na estetyce ciągle spełniało swoją rolę

@Bachu - pierwsze słyszę, aby sportowy kombinezon miał jakieś membrany - wszystkie moje 3szt. były mocno perforowane