Alarm TG 2005 Evolution
- smurek
- teksciarz
- Imię: Andrzej
- województwo: wielkopolskie
Alarm TG 2005 Evolution
Witam...
Spotkał sie ktos moze z takim alarmem? Mam go zamontowanego w motocyklu ale nie moge go do konca rozgryść:/ na stronie producenta jest coprawda instrukcja w jezyku francuskim ale po przetlumaczeniu w translatorze i tak niewiele kumam o co chodzi... A przez zime wypadaloby dojsc o co chodzi... Alarm napewno ma podłączona funkcje odciecia zaplonu (bez wyłączenia go nie dziala wogóle pompka paliwa), ale chciałbym ogarnąc inne jego funkcje...
Pozdrawiam
Spotkał sie ktos moze z takim alarmem? Mam go zamontowanego w motocyklu ale nie moge go do konca rozgryść:/ na stronie producenta jest coprawda instrukcja w jezyku francuskim ale po przetlumaczeniu w translatorze i tak niewiele kumam o co chodzi... A przez zime wypadaloby dojsc o co chodzi... Alarm napewno ma podłączona funkcje odciecia zaplonu (bez wyłączenia go nie dziala wogóle pompka paliwa), ale chciałbym ogarnąc inne jego funkcje...
Pozdrawiam
- smurek
- teksciarz
- Imię: Andrzej
- województwo: wielkopolskie
Re: Alarm TG 2005 Evolution
Zna ktos jakiegos magika który mógłby w poznaniu badź okolicach pomóc mi w temacie zaprogramowania tego alarmu?
-
- Imię: Grzegorz
- województwo: lubuskie
Witam znalazłeś coś na temat tego alarmu. Jeśli masz jakiś link do schematu proszę podaj. Odciął mi ten alarm zapłon i nie mogę odpalić motoru, chyba trzeba go przeprogramować na nowo.
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Wywal ten alarm- z alarmami same problemy są.
-
widziałem datę postu ale nie rozumie ....
Fakt trochę czasu minęło ale chodzi mi o podpowiedz jak to ustrojstwo naprawić
Fakt trochę czasu minęło ale chodzi mi o podpowiedz jak to ustrojstwo naprawić
-
alarm wywaliłem przywróciłem instalację do stanu fabrycznego i dalej lipa nie ma prądu na pompie paliwowej,kierunkach i wtryskach. nie wiem co robić a sezon już rozpoczęty....pomocy