no to co nie pokazuje XXa??? Dawaj go tu pod lupemobiand pisze:zajebiste moto. Co prawda przesiadłem się już na XX, ale rc36II zawsze pozostanie w moim sercu ehhhhDavid pisze:Ja się też pochwale nowym nabytkiem

no to co nie pokazuje XXa??? Dawaj go tu pod lupemobiand pisze:zajebiste moto. Co prawda przesiadłem się już na XX, ale rc36II zawsze pozostanie w moim sercu ehhhhDavid pisze:Ja się też pochwale nowym nabytkiem
Zacny sprzętstoodent1 pisze:Moja w tamtym roku w Zakopanem
na plus ze zdjecia robisz z zabiej perspektywy. Nic tak nie szpeci motocykla jak zdjecie zrobione od góry z naszej perspektywy. Na minus zdjecie ala HDR. Zupelnie mi sie nie podoba. No i kierownica. Staraj sie zeby byla w linii motocykla, nie skrecona bo dziwnie wyglada motocykl. Szczegolnie zdjecia od przodu robione. Ogolnie zdjecia dobre.stoodent1 pisze:Dzięki za każde miłe słowo, krytyka też mile widziana
kiki pisze:Nie możecie - nie macie VFR![]()
Czego?Bury narzeka na XX.Niron pisze:nie chwalcie sie XX'ami bo mi się zachciewa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości