Jak wiecie moto kupilem w zeszlym roku po sezonie wiec nie mogac jezdzic postanowilem troche go pozmieniac. Ogolny plan byl taki zeby nie wydawac za duzo kasy. Np malowanie - gumą w sprayu.
Tak wygladala po kupnie:
Zaczynamy od malowania bocznych owiewek:
Guma w sprayu i do roboty:
Do tego napis HONDA troche ożywi owiewke
Widac tutaj dwa problemy. Pierwszy to nierowne brzegi na odcieciu a drugi to "czegos brakuje". Rozwiazanie na pierwszy problem to oklejenie brzegu tasmą czerwoną, która przy okazji rozwiązała drugi problem + siatka tuningowa. Teraz na moje oko wszystko pasuje i gra
No dobra owiewki czesciowo mamy zalatwione. Czas na wydech. Oryginal po prostu mi sie nie podoba. Po przejrzeniu setek aukcji oraz stron internetowych wpadłem na pomysł zastosowania wydechu seryjnego z innego motocykla ale takiego zeby mozna go bylo latwo przerobic na przelot (nitowany). Jakos tak dziwnie trafilem na wydechy z Yamahy R1. Wstepne przypasowanie pokazalo ze idziemy w dobrym kierunku

Przy okazji skrocilem uchwyt na tablice rejestracyjna i lekko wygialem uchwyty na tłumikach zeby tablica weszła miedzy. Teraz tył wydaje sie lzejszy.
CDN