Cześć, ze stolicy Podkarpacia
- sadis
- Imię: Sylwester
- województwo: podkarpackie
Cześć, ze stolicy Podkarpacia
Cześć wszystkim, od tego roku jestem posiadaczem pięknej czerwonej VFR 800Fi z 99r. przerzuciłem się z mniejszej pszczoły czyli z popularnego horneta cb600. Na forum miłośników VFR trafiłem szukając informacji o regulatorach napięcia, moja VFR ma problem z ładowaniem akumulatora przy wyższych obrotach. Jak się okazało jest to na tym forum temat rzeka, ale do wiosny jeszcze trochę czasu zostało więc mam nadzieje, że zdążę zażegnać problem 

- Zając
- klepacz
- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
Re: Cześć, ze stolicy Podkarpacia
Witaj.
Dasz sobie radę jak napisałeś temat rzeka. Poczytaj a wszystkiego się dowiesz.
Dasz sobie radę jak napisałeś temat rzeka. Poczytaj a wszystkiego się dowiesz.
LWL 74HN
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
Cześć 

"niepuszczone bąki unoszą się do góry,stąd się biorą posrane pomysły"
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Witaj Kolego
Regulator, kostki połączeniowe, masa. Dasz radę, wszak do końca zimy pozostało 54 dni; 1 m-c, 3 tyg, 3 dni, 1 godz, 18 min, 10 sek

Regulator, kostki połączeniowe, masa. Dasz radę, wszak do końca zimy pozostało 54 dni; 1 m-c, 3 tyg, 3 dni, 1 godz, 18 min, 10 sek

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
Siema
Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
Siema
też przesiadłem się z horneta na vfr
Czuć troche różnice w masie motocykla jak trzeba gdzieś pchnąć moto do tyłu pod lekką górkę 

- BLICHARVFR
- teksciarz
- Imię: Adrian
- województwo: kujawsko-pomorskie
- sadis
- Imię: Sylwester
- województwo: podkarpackie
To prawda w porównaniu do horneta, w tym motocyklu czuć masę, horneta przestawiałem w garażu jak chciałem, a z vfr'ką nie jest już tak łatwo, przyznam że nawet mam problem z postawieniem maszyny na stopce centralnej chociaż jakiś strasznie mały nie jestem, pewnie technikę mam do dupyJunioRR pisze:Siemateż przesiadłem się z horneta na vfr
Czuć troche różnice w masie motocykla jak trzeba gdzieś pchnąć moto do tyłu pod lekką górkę

hehe ja w sumie to zrobiłem może ze 100km swoją(kupiłem w ostatni weekend 2014r co dało się jeździć), jeździłem trochę wcześniej V-tec'iem kolegi.
Lepiej się zbiera od horneta, tej masy wogóle nie czuć przy jeździe, za to jest mniej podatny na podmuchy wiatru. Ja miałem horneta wogole bez zadnej owiewki to przy 200 to łeb urywało, a na vfr nawet nie wiadomo kiedy 200 na budziku
Nie zamienił bym z powrotem vfr na hornata, chociaż hornet to też zajebiste moto ale na miasto( żeby jechać szybciej trzeba szybę, a mi hornet z szybą się nie podoba), mój wyglądał tak:
Lepiej się zbiera od horneta, tej masy wogóle nie czuć przy jeździe, za to jest mniej podatny na podmuchy wiatru. Ja miałem horneta wogole bez zadnej owiewki to przy 200 to łeb urywało, a na vfr nawet nie wiadomo kiedy 200 na budziku

Nie zamienił bym z powrotem vfr na hornata, chociaż hornet to też zajebiste moto ale na miasto( żeby jechać szybciej trzeba szybę, a mi hornet z szybą się nie podoba), mój wyglądał tak:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- bywalec
- województwo: mazowieckie
Witaj. Ja również przesiadlem sie z horneta z 2006 r. Bardzo fajna maszyna służyła mi ponad 3 sezony. Na vfr od roku smigam i zrobilem ok 10 tys km.