USD do RC36I
- wydra
- klepacz
- Imię: Mateusz
- województwo: śląskie
Re: USD do RC36I
yyyyyyyy to jest VFR? Jezu Piekności 

Była CBR F2 600
Była Yamaha Fazer FZ6
Był V-TEC '02 Sreberko
Był V-TEC '08 Szarówa
Była X-11 " Skuter"
Była Yamaha Fazer FZ6
Był V-TEC '02 Sreberko
Był V-TEC '08 Szarówa
Była X-11 " Skuter"
sama cena 650 podejrzana heh... za komplet prosty ok 700-1000 trzeba liczyc. same lagi + półkiz900 pisze:dzięki dzi-es za info, koles sprzedaje tym razem sama zawieche w atrakcyjnej cenie, już miałem ja kupic ale sobie daruje po przeczytaniu Twoich przygod
to zapewne to samo zawieszenie

- ZioLek-82-
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
ten carbon przy baku to hydrografika czy okleina a może coś innego?
nie wiemy co nas może jeszcze spotkać, nie wiemy kiedy może nas coś dopaść ..
Była:YAMAHA XJ 900 Diversion 95 /Są: HONDA CX 650 EURO 83r / HONDA VFR 800 FI 01r /
Była:YAMAHA XJ 900 Diversion 95 /Są: HONDA CX 650 EURO 83r / HONDA VFR 800 FI 01r /
Carbon przy baku to prawdziwe włókno węglowe.Przerąbana robota .Matryca z pianki nałożona na rdzeń oryginalego siedzenia(część),zazbrojona włóknem szklanym pokryta szpachlą,na to czarny podkład i na końcu na to węglówka na żywicy epoksydowej
Teraz zrobiłbym to zupełnie inaczej

Teraz zrobiłbym to zupełnie inaczej
Dzi-es, wiem, w necie pelno jest oszustow lub ludzi nieświadomych. trzeba się pilnowac
Gajdar piekna maszyna
stelaz pod dupcie robiles od nowa czy zaadaptowales istniejący?
pozdr
Gajdar piekna maszyna
stelaz pod dupcie robiles od nowa czy zaadaptowales istniejący?
pozdr
To są ogólnie trzy motocyklestelaz pod dupcie robiles od nowa czy zaadaptowales istniejący?

Pare drobnostek pochodzi z innych motorków ,taki składak .Lampa GSR750 ,wydech nowy Hornet,heble cbr600rr/Sc33 919,przewody oplot Fren tubo robione ręcznie,licznik Koso pełna cyfra,chłodnica oleju z auta itp ,itd.Całość prac wykonałem sam

Przesiadłem się na VFR z przerobionej (też przeze mnie 929) dla chętnych :http://forum.fireblade.pl/viewtopic.php?f=34&t=6967
- wydra
- klepacz
Jak na 4 lata składania to efekt bomba 

Była CBR F2 600
Była Yamaha Fazer FZ6
Był V-TEC '02 Sreberko
Był V-TEC '08 Szarówa
Była X-11 " Skuter"
Była Yamaha Fazer FZ6
Był V-TEC '02 Sreberko
Był V-TEC '08 Szarówa
Była X-11 " Skuter"
efekt fajny, ale jakis taki mało zadziorny się wydaje. Kojarzy mi się z nakedem typu XJ6 lub Nowsze hornety. Ładny i odpicowany, ale z drugiej strony tak jak mowie za bardzo wygląda na zwykłego ładnego nakeda niż streeta. Kupa roboty. jesli serio 3-4 lata jak po datach wątku to nieźle... dużo cierpliwosci pewnie kosztowało. Ja to bym chcial w 1 sezon złożyc coś... Carbon extra wygląda. Wszystko takie w miare zgrane i dopasowane jak z fabryki hehe 

lepszego komplementu nie mogłem chyba dostaćWszystko takie w miare zgrane i dopasowane jak z fabryki hehe

a co do gustów wiadomo każdy ma swój,nawiasem mówiąc taki miał być efekt.Lubię streety ,ale jeszcze bardziej lubie nakedy.Zdaję sobie jednak sprawę że jest wiele ładniejszych składaków

Wyjaśnienie dotyczące czasu składania .Po drodze miałem duzo innej ważnej roboty,a że stał inny motorek w garażu to się nie spieszyłem.W sumie zajęło to ok 2 lat
- wydra
- klepacz
nie chodziło mi o to że aż 4 lata się z tym gramoliłeś, tylko o fakt że przez te 3-4 lata temat nie umarł i systematycznie tworzyłeś swoje prywatne dzieło, nie odeszły ci chęci itd. Tu pełen szacun, ale moto pierwsza klasa normalnie
Miec świadomość że tylko ja mam takie moto i nikt inny jest pewnie cudownie. Pozazdrościć 

Była CBR F2 600
Była Yamaha Fazer FZ6
Był V-TEC '02 Sreberko
Był V-TEC '08 Szarówa
Była X-11 " Skuter"
Była Yamaha Fazer FZ6
Był V-TEC '02 Sreberko
Był V-TEC '08 Szarówa
Była X-11 " Skuter"