Dzieki za życzonka pewnie nie będzie mnie tu do weekendu więc jeszcze raz zapraszamy, 16:00 kościół w Rudawie, jest jeden łatwo trafić .
MadziX foty będą na pewno
A teraz ide szukać jakiegoś księdza który mnie wyspowiada
Dobra dobra, rob jak uwazasz, zen sie chopie!
Zatem - prostej drogi przez zycie, a jak zakrety, to sie trzymac za rece mocno. I duzo rozmawiac. I nie sikac na deske. Wtedy bedzie jak czeba.
Zaluje, ale bede na przeciwleglym koncu w ten liked, nie dopisze. Stad te zyczenia juz teraz. 3M sie waść!
Siemanko Shoo gratulacje i złoże wam życzenia ślubne bo mnie n iestety nie będzie dużo miłości i radości ze wspólnie spędzonych chwil a reszta jakoś się ułoży;) gratki
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
No to jak chlopaki i dziewczyny...
Zostawimy kompana samego w tak waznym dla niego momencie?
Jak tylko nie bedzie padac to trzebaby go odprowadzic!
Kto sie wybiera?
[ Dodano: 2007-08-11, 10:24 ]
No i jednak pogoda nie wyglada ciekawie i zapowiadaja wiecej deszczu.
Niestety w takich warunkach nie ma sensu jechac.
Shoov - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!
Niech sie jak najlepiej uklada.
ja rowniez czekalem do konca, bo liczylem ze pojade ale remont lazienki wzial gore nad wszystkim nawet plany urodzinowe mi sie popiepszyly, no coz nie odemnie to zalezy, wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia
Shoo i jak ceremonia? Emocje już opadły, czy wciąż jesteście pod wrażeniem? I co najważniejsze - nie odmieniło Ci się w ostatniej chwili?
Serdeczne życzenia dla Ciebie i Twojej żony.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę... http://www.bezwiny.pl