PREMIERA TELEDYSKU MOTO
PREMIERA TELEDYSKU MOTO
Zapraszam do sprawdzania i udostępniania teledysku dalej ! https://www.youtube.com/watch?v=LelozG- ... e=youtu.be Czekam na wasze opinie 

- ADHD VFR
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: wielkopolskie
Re: PREMIERA TELEDYSKU MOTO
Na Fb już Ci napisałem ale się powtórzę że jak dla mnie klip jeszcze ujdzie jako tako ale tekst słaby. Aczkolwiek mają sens te słowa 

- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Osobiście nic lepszego muzycznie nie zrobiłem w życiu więc szacun za tworzenie 

co do tekstu to słaby ale ogólnie taką miałem na to wizje dać szczery prosty przekaz żeby każdy zrozumiał to co mam do powiedzenia i może przesłucha taki jeden z drugim i na drugi raz jak zobaczy moto to zjedzie a nie będzie jechał środkiem drogi
Ale fajnie że jesteś szczery i wyraziłeś swą opinie 

- ADHD VFR
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: wielkopolskie
No proste fajnie ze umiesz przyjąć krytykę na klatę czekam na dalsze postępy bo mam rozumieć że to Twój pierwszy debiut ??Mody pisze:co do tekstu to słaby ale ogólnie taką miałem na to wizje dać szczery prosty przekaz żeby każdy zrozumiał to co mam do powiedzenia i może przesłucha taki jeden z drugim i na drugi raz jak zobaczy moto to zjedzie a nie będzie jechał środkiem drogiAle fajnie że jesteś szczery i wyraziłeś swą opinie

Trochę już się w to bawię ale wiadomo nie zawsze jest czas ale teraz chce ogarnąć jakiś większy projekt
zresztą nam masz cały mój kanał zobacz przesłuchaj zobaczysz