Jedno popołudnie chcemy poświęcić na baseny i tak, w Bukowinie Tatrzańskiej byłem więc wiem co jak, ale do dyspozycji jest jeszcze akwapark Zakopane i termy w Białce Tatrzańskiej.
Nie mam porównania a chcemy się dobrze zabawić więc co polecacie?
to jak Ci i Oli się uda chociaż mieć wole wieczorki głównie Piątek, czwartek też a co tam może i delikatnie w sobotę to zapraszam na pewno nie będziemy leżeć w wyrach i patrzeć w sufit, jedzie taka ekipa (część znacie ze spływu rowem melioracyjnym) że będzie fajnie na pewno. Stacjonować będziemy w ośrodku na Łysej Polanie tuż przed szlabanem gdzie kończy się ruch zmotoryzowany na Morskie Oko. Zapraszam również na wspólne szaleństwo wodne w Białce, a może też na wypad na Morskie Oko?... z reszta jesteśmy w kontakcie telefonicznym, wcześniej się odezwę i się umówimy. Jest tez możliwość przenocowania dla was w tym ośrodku jeślibyście tylko chcieli.Fallen pisze:ale mi się raczej od pracy na całe 4 dni oderwać nie uda...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości