Od jutra dumny posiadacz VFR z Sosnowca miasta cudów

Pozdro i do zobaczenia na trasie.

A no nie jest najlepiej bo nie specjalnie lubię to miastojagna pisze:Cześć
Coś lokalny patriotyzm ci słabuje
 .. ale dobrze że jest sporo ludzi z okolic
 .. ale dobrze że jest sporo ludzi z okolic  pewnie będę potrzebował pomocy w poznawaniu VFR-y
 pewnie będę potrzebował pomocy w poznawaniu VFR-y 

...a po drugiej z sióstr wnioskuję że spokojnie nie latasz
 ...a po drugiej z sióstr wnioskuję że spokojnie nie latasz 

i to oni mają wszystkie trasy przelotowe śląska... więc to jednak nie u nas jest kicha
 i to oni mają wszystkie trasy przelotowe śląska... więc to jednak nie u nas jest kicha   
  ...
...

.. za to rondo będziemy mieli podobno.
 .. za to rondo będziemy mieli podobno. ... ja akurat nie mam źle... mieszkam na małym osiedlu i do byle lasu gdzie ten chłopak ma spokój mam 50 metrów także czym jestem starszy tym bardziej doceniam urok tego miejsca ale sam fakt tego że chcesz gdzieś zabrać żonę porządnie zjeść i cośtam poskakać... no trzeba do Katowic albo Tychów bo tu po prostu nie ma gdzie
 ... ja akurat nie mam źle... mieszkam na małym osiedlu i do byle lasu gdzie ten chłopak ma spokój mam 50 metrów także czym jestem starszy tym bardziej doceniam urok tego miejsca ale sam fakt tego że chcesz gdzieś zabrać żonę porządnie zjeść i cośtam poskakać... no trzeba do Katowic albo Tychów bo tu po prostu nie ma gdzie 
 ...bo na model już jestem zdecydowany..
 ...bo na model już jestem zdecydowany..Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości