ABS vs. LAMINAT
- knight
- pisarz
- Imię: Jakub
nie jest za fajnie ;/ owiewki do 36II zostały przeanalizowane, i są za trudne żeby zrobić je porządnie... tzn forma musiała by być dzielona ze specjalnymi ustalaczami do mocowań, których wykonanie też jest dla nie tajemnicą... łatwiejsze elementy bez problemu...
Takie jak ten błotnik, czy nakładka na siedzenie ( Rommi jutro wyśle mi swoją)...
Dodam, że owiewki do 46 są o niebo prostsze i łatwiejsze do wykonania, i pewnie zrobię formy w przyszłości...
Nie interesuje mnie robienie owiewek na odpieprz, że później trzeba będzie rzeźbić z montażem...
Póki co Marco upomina się o swoje plastiki i musze mu oddać dzisiaj...
Zawiedzionych przepraszam za wzbudzenie nadziei... Jak pisałem tematu nie odkładam, ale na prawdę prostsze elementy...
Takie jak ten błotnik, czy nakładka na siedzenie ( Rommi jutro wyśle mi swoją)...
Dodam, że owiewki do 46 są o niebo prostsze i łatwiejsze do wykonania, i pewnie zrobię formy w przyszłości...
Nie interesuje mnie robienie owiewek na odpieprz, że później trzeba będzie rzeźbić z montażem...
Póki co Marco upomina się o swoje plastiki i musze mu oddać dzisiaj...
Zawiedzionych przepraszam za wzbudzenie nadziei... Jak pisałem tematu nie odkładam, ale na prawdę prostsze elementy...
- Krissek
- pisarz
- Imię: Krzysztof
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
oj to do mnie ...knight pisze:Zawiedzionych przepraszam za wzbudzenie nadziei...

jak to mówią nadzieja umiera ostatnia

w takim razie ponawiam pytanie czy ktokolwiek ma prawy bok czachy i środek owej czaszki do rc 36 II 95 roczek????
P.S. Knight te strzały to nie do Ciebie tylko z bezsilności ...

i tak trzymać
- knight
- pisarz
Fabiq,
Daniel VTS
prześlij mi te części zobaczymy co da sie zrobić, nie zaszkodzi spróbować
rommi
ale będą nakładeczki
podstawowym problemem są mocowania, te między owiewkami głównie, ale i nie tylko, gdybyś zrobił kilka zdjęć owiewek od wewnątrz przy okazji, będzie pomocne... póki co nie mam nad czym pracować, bo nie mam oryginalnych....knight z czym masz konkretnie problem, podpowiem ci cos z mojego doświadczenia z tymi laminatami ktore mam u siebie
Daniel VTS
nie wiem, zależy jak bardzo pkręcone są mocowania, jężeli to tylko otwory na śrube to luz, jeżeli jakieś zakładki, zaczeby to gorzej... no i na pewno wiotkie jest....knight a plug mj to do tych trudnych siezalicza??
prześlij mi te części zobaczymy co da sie zrobić, nie zaszkodzi spróbować

rommi
jeszcze raz dzięki wielkie czekam z niecierpliwościąPoszła w czwartek rano.

ale będą nakładeczki

- roads
- klepacz
- Kontakt:
załątwię, nawet już z jednym takim rozmawiałem, tylko nie pamiętam jak mu tam .... coś na T....... kurde no no ...... Wafelek, ....Orzeszek ?????Karol656 pisze:są chętni do użyczenia
a........... już wiem TRECHA dawaj nakładkę
spoko spoko gadałem z Treską powiedział że da pod warunkiem że wróci cała i zdrowa
pozdro
- knight
- pisarz
no to śmiało z tą nakładką....
Chociaż wstrzymajcie się chwilkę, dzisiaj właśnie otrzymałem paczkę od rommiego
jutro jadę na laminaty i zobaczymy najpierw co chłopaki z tego wyczarują, jak bedzie wszystko ok to jedziemy dalej z tematem....
Myślę, że to rozsądne...
Będą fotki na bieżąco z postępów....
Chociaż wstrzymajcie się chwilkę, dzisiaj właśnie otrzymałem paczkę od rommiego
jutro jadę na laminaty i zobaczymy najpierw co chłopaki z tego wyczarują, jak bedzie wszystko ok to jedziemy dalej z tematem....
Myślę, że to rozsądne...
Będą fotki na bieżąco z postępów....