NEGATYWNIE
- Samson1983
- pisarz
- Imię: Sławek
- województwo: podkarpackie
Re: NEGATYWNIE
Dokładnie białe, żółte czy naklejane na deszczu oznacza tylko jedno kłopoty. No chyba że ktoś lubi jeździć bokami to oznacza kupę dobrej zabawy 

..."kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej" Ryszard Riedel
...Is there anything?? that love you so much, you'd protect it, no matter the cost or the damage it did to you?
...Is there anything?? that love you so much, you'd protect it, no matter the cost or the damage it did to you?
-
- pisarz
- Imię: Robert
Mówiąc o jeżdżeniu bokami, to mam wpis do Neg/Poz, bo skończyło się dobrze
.
Wczoraj na kwadratowym zakręcie w jakiejś wiosce w okolicach Kazimierza bym zaliczył glebę. Chyba za dużo gazu dałem, ale sam już do końca nie wiem. Ułamek sekundy, przytarcie butem, potem tył zrobił mini - highside'a i pojechałem dalej. Zatrzymałem się kawałek dalej, patrzę na but, patrzę na oponę a tam piękny ślad po uślizgu koła do samej krawędzi gumy. Czysty fuks, że gleby nie było.
Myślałem nad jakąś wycieczką na tor w Lublinie i chyba muszę to przesunąć wyżej w priorytetach
. Mogę przynajmniej powiedzieć, że po lewej mam domkniętą oponę na sporym jej kawałku
.

Wczoraj na kwadratowym zakręcie w jakiejś wiosce w okolicach Kazimierza bym zaliczył glebę. Chyba za dużo gazu dałem, ale sam już do końca nie wiem. Ułamek sekundy, przytarcie butem, potem tył zrobił mini - highside'a i pojechałem dalej. Zatrzymałem się kawałek dalej, patrzę na but, patrzę na oponę a tam piękny ślad po uślizgu koła do samej krawędzi gumy. Czysty fuks, że gleby nie było.
Myślałem nad jakąś wycieczką na tor w Lublinie i chyba muszę to przesunąć wyżej w priorytetach

- Hanczak
- zadomowiony
- Imię: Kuba
- województwo: śląskie
No to i mnie dopadło... zawracanie na bocznej drodze gruntowej, mała utrata równowagi na muldzie i motocykl leży na lewej stronie. Efekt: złamane lewe lusterko 

- adamobmw
- bywalec
- Imię: Adam
- województwo: wielkopolskie
Wczoraj po zakończeniu sezonu motocyklowego w Wolsztynie pojechaliśmy wspólnie z żoną i ekipa na moto cos zjeść. po wyjściu wkładam kluczyk w stacyjkę i... nie trafiam i jakos dziwnie wypuszczam kluczyk i wpada mi miedzy bak a rame i dostaje się pod airboxa gdzieś....Mówię do szwagra lec po zapasowy a On nie rozkręcimy itd. Wieć dał klucze i działam i niedługo połowa motocykla rozkręcona na oczach wszystkich i nic... Nie udało się na szczęście poratował Nas znajomy mechanik z kamerką i magnesem na teleskopie...2 godz nerwów oby nigdy więcej dziś kupiłem sobie bardzo duży brelok...
-
- teksciarz
- Imię: Andrzej
- województwo: pomorskie
Po półtora roku moje opisy przedmiotów, na portalu aukcyjnym, stały się takie poczytne?? że bezczelni handlarze zaczęli kopiować mój tekst.
Wk...ia mnie, jak jeden z drugim próbuje na moich plecach jeździć
Wk...ia mnie, jak jeden z drugim próbuje na moich plecach jeździć

- Koobsky
- pisarz
- Imię: Kuba
- województwo: poza granicą Polski
Haaahahahaaa. 2 razy to czytałem i myślę - o co chodzi, co w tym takiego śmiesznego/dziwnego...? Po czym po 2 razie zerknąłem na nick i czytam "jagna"...jagna pisze:Stoję sobie dzisiaj z kolegą na stacji, podchodzi do nas jakiś typ i zagaduje "PANOWIE to wasze maszyny?"
Dodam tylko, że stałam bez kasku

http://www.goriders.net
Zapraszam do polajkowania mojego fanpage'a na facebook'u.
https://www.facebook.com/www.goriders.net
Moja VFR'a...
VFR 800 V-Tec
Zapraszam do polajkowania mojego fanpage'a na facebook'u.

https://www.facebook.com/www.goriders.net
Moja VFR'a...
VFR 800 V-Tec
- jagna
- klepacz
- Imię: Agnieszka
Ehh.. Od tygodnia mnie to co drugi dzień spotyka, zaczynam się przyzwyczajać 

Optymizm jest błogosławieństwem niedoinformowanych.
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
kup różowy kask i kurtke 

- emil
- stary wyjadacz
eee... od razu widać że ACHMED

- Hubu
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: mazowieckie
Benek albo Klosiewi...Achmed ma Suzukiemil pisze:eee... od razu widać że ACHMED![]()
![]()
![]()
![]()
- emil
- stary wyjadacz
aa sory

- jagna
- klepacz
- Imię: Agnieszka
Dzięki kiki za podpowiedź, już wiem gdzie popełniłam błąd... Moje nastepne moto to będzie KTM 

Optymizm jest błogosławieństwem niedoinformowanych.