Logo VFR-FCP
- AGENTII
- pisarz
- Kontakt:
Panowie ja sie nie wypowiadam za bardzo bo nie mam i tak talentu plastycznego!!! Ale my?le ?e mo?e kto? by co? jeszcze zrobi? a nie tylko yaco robi a my go wszyscy krytykujemy... (to ,a to tak ,a mo?e tak nie to nie tamto) jak kto? potrafi to niech we?mie projekt yaco ?ci?gnie i mo?e pok?binuje on sie chyba nie obrazi...
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- AGENTII
- pisarz
- Kontakt:
UxY, krytyka jak najbardziej to buduje i rozwija. Ale mi chodzi o to by mo?e kto? jeszcze co? zrobi? dla por?wnania. Ta wersja mi te? pasuje http://members.lycos.co.uk/vfrfcp/phpbb ... p?pic_id=8 , jest prosta i ?atwa w wykonaniu oraz czytelna. Nie ma za wiele o polsce a i ko?o z?bate nas wszystkich wyr??nia. dla mnie OK
jak wy my?licie

MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- Yaco
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
My?la?em o tym - tylko, ?e "go?y" silnik VFR jest niezbyt interesuj?cy dla "innowierc?w" i niewiele by m?wi? osobom postronnym.Motospart pisze:Jezeli moge cos zasugerowac to napis VFR bialo czerwony na tle silnika V z VFR bylby niezla alternatywa
Co do krytki - jak najwiecej krytyki, b?d? zna? wasze zdanie. Ja akurat do?? dobrze radz? sobei z programami zato brak mi wyczucia i czasami pomys??w. Je?eli kto? ma dobry pomys?, a nie potrafi go wykona? w akceptowalnej formie graficznej to niech narysuje to odr?cznie, zeskanuje i wrzuci na forum. Postaram si? go wykona? w grafice wektorowej. Wa?ne - nie wchodz? w gr? gradienty (cieniowanie) z powod?w technicznych.
- Yaco
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
http://members.lycos.co.uk/vfrfcp/phpbb ... ?pic_id=10
Takie co?? Nie patrzacie ze jajo bo to bedzie w ostatecznej wersji poprawione. No i VFR pow?druje nieco w prawo.
Mi osobi?cie najbardziej spodoba?a si? wersja 2...
Czekam na konkurencj?
Takie co?? Nie patrzacie ze jajo bo to bedzie w ostatecznej wersji poprawione. No i VFR pow?druje nieco w prawo.
Mi osobi?cie najbardziej spodoba?a si? wersja 2...
Czekam na konkurencj?

Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
- AGENTII
- pisarz
- Kontakt:
Mi te? ta druga wersja najbardziej odpowiada i te? czekam na inne propozycje do przedyskutowania

MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl