Ślub Ownersów - 08.09.2007
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Popieram Jacka dziciakom trzeba poświęcić więcej czasu niż 2,3 godz. i nic na odwal, z drugiej strony nie możemy zawieść naszej Ownersicy Madzi, więc najlepszym rozwiązaniem będzie przełożenie terminu. A tak poza tym to Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia, ale mam nadzieję, że życzenia złożę Madzix osobiście.
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
jasne,że tak - chyba właśnie taki sens był moich wypowiedzi ..czy się mylę ?Ruda pisze:MadziX nic sie nie martw, jest nas tylu w 3city, że orszak będzie jak sie patrzyRozumiem, że chcielibyście zobaczyc znajome twarze Ownersów, ale takie jest życie. Lepiej niech sie nie spiesza bo sama wiesz jak to jest z tym pośpiechem na moto.
R

ps. jak proposzcz nie wyśle gdzieś Ks.Krzysztofa -motocyklistę, to udzieli nam ślubu...także dzięki po raz kolejny Ruda ! niezmiernie się cieszę na samą myśl !

powiedział miedzy innymi " Bóg dał,że ja też jestem motocyklistą"

portier, Arczi - dziękujemy i jak się uda to do zobaczenia !

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Jeżeli tylko będziemy w 3city to jest zarezerwowany dla Ciebie, ale wiem, że Piotr z całą paczka szykował wyjazd na Zlot, a my tak rzadko możemy gdzieś wyjechać razem. Ale ja zawsze mówię życie samo pisze swoje scenariusze, a czasu jeszcze troszke zostało
R

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- Hubert
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
HALO HALO jak mamy pojechać 09-09 do CZD przecież nie pojedziemy nawaleni.MadziX pisze:Sowa
to ja zakasam rękawy i idę od jutra na dwie zmiany robić na zmywaku - w końcu na wódę a raczej jej "wodospad " trza zarobić !
to bierzcie wolne w poniedziałek - w niedzielę zrobimy motocyklowe poprawiny,nocleg u nas , w pon powrót
Jak mamy przekładać to może na 01-09.09-09 to jest niedziela a Madzia chce żebyśmy zostali do poniedziałku.Jak się złoimy to nikt nie pojedzie i wtedy będzie kaszana to już lepiej CZD 08-09.
[ Dodano: 2007-08-02, 21:52 ]
Więc może zróbmy listę kto leci do Madziksa po CZD czyli wyjazd z Wawy około 13-14 i w Gdańsku na 17.Wpisujcie się:
1
2
3
4
5
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
no tak -temu gołemu pozwolimy byc hehehehe ale tyleko wtedy jak będzie fajnie zbudowanymrf pisze:Nawet golego faceta nie bedzie? uuu bidaMadziX pisze:panieński to panienski - same kobity ! i basta !![]()
![]()
![]()

[ Dodano: 2007-08-03, 00:09 ]
Hubert - z poprawinami propozycja powstala zanim pojawił się pomysł przlozenia CZD na 9 wrzesnia..Hubert pisze:HALO HALO jak mamy pojechać 09-09 do CZD przecież nie pojedziemy nawaleni.MadziX pisze:Sowa
to ja zakasam rękawy i idę od jutra na dwie zmiany robić na zmywaku - w końcu na wódę a raczej jej "wodospad " trza zarobić !
to bierzcie wolne w poniedziałek - w niedzielę zrobimy motocyklowe poprawiny,nocleg u nas , w pon powrót
Jak mamy przekładać to może na 01-09.09-09 to jest niedziela a Madzia chce żebyśmy zostali do poniedziałku.Jak się złoimy to nikt nie pojedzie i wtedy będzie kaszana to już lepiej CZD 08-09.
ale jesli stwierdzicie ,ze chcecie przełożyć na tydzień później to tak jak wyzej pisalam - proponuję poprawiny..