Moja jajecznica VFR 800 FI
- ADHD VFR
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: wielkopolskie
Re: Moja jajecznica VFR 800 FI
Nie wiem jak jeszcze te moje owiewki czerwone sie beda prezentować ale zmuszony byłem do zakupu owiewek bo nie było sensu moich kleic itd i nie chciałem drugi raz żółtego 

-
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: małopolskie
Kolor to kwestia gustu, a czasem kwestia dostępności, mi się żółta bardziej podoba od czerwonej, aczkolwiek swojej nie sprzedam bo już się do niej przywiązałem, chyba że tak jak u ADHD będzie zmuszona zmienic kolor to się wtedy pomyśli 

- adamobmw
- bywalec
- Imię: Adam
No wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Jeśli będziesz miał okazję do zmiany koloru (niekoniecznie po szlifie) czego Ci nie życzę to dawaj jajeczniceZaper pisze:Kolor to kwestia gustu, a czasem kwestia dostępności, mi się żółta bardziej podoba od czerwonej, aczkolwiek swojej nie sprzedam bo już się do niej przywiązałem, chyba że tak jak u ADHD będzie zmuszona zmienic kolor to się wtedy pomyśli

-
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: małopolskie
Skąd zamawiałeś owiewki i z jakiego materiału są zrobione - ABS ?ADHD VFR pisze:Nie wiem jak jeszcze te moje owiewki czerwone sie beda prezentować ale zmuszony byłem do zakupu owiewek bo nie było sensu moich kleic itd i nie chciałem drugi raz żółtego
- ADHD VFR
- pisarz
- Imię: Michał
Z ebaya jaki materiał to jest to nie wiemZaper pisze:Skąd zamawiałeś owiewki i z jakiego materiału są zrobione - ABS ?ADHD VFR pisze:Nie wiem jak jeszcze te moje owiewki czerwone sie beda prezentować ale zmuszony byłem do zakupu owiewek bo nie było sensu moich kleic itd i nie chciałem drugi raz żółtego