Ślub Ownersów - 08.09.2007

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: lubelskie

Post autor: Hubert » wt 31 lip 2007, 19:54

Wszystkiego najlepszego Magda od nas.
Zróbmy tak jeżeli się da.
Treska mój imienniku postaraj się przełożyć CZD na 9.00 a potem żeby tylko pogoda dopisała pałujemy na maksa do Gdańska i zdążymy.Co my kurka nie zdążymy?
Najwyżej ksiądz poczeka.
Jeszcze tak nieśmiało zapytam a może przełożymy o tydzień CZD ale jeżeli to zły pomysł to piszcie bo mi pasuje a jak to Madzixa nie popilotujemy?

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 31 lip 2007, 20:25

LukeVFR pisze:calkiem mozliwe ze sie ja zjawie ale dla mnie to za odlegla data by planowac (tak jak np slub ;) )
a piszac ze nie bylas na naszych spotkaniach chcialem tylko wyrazic zal i smutek z tego powodu a jesli ktos z nas nie pojedzie to na pewno nie ze zlosci :*
najlepszego jeszcze raz.... :faint
wiem wiem z mojej strony to żarty oczywiście w tym poście powyżej ;) będzie mi/nam bardzo miło Luke ( no no ślubu to nie ma co za wszcześnie planować hehehe ) -wódeczka w kązdym bądż razie będzie się chłodzić !!!
mi też jest bardzo smutno ,a raczej jestem zła ,ze jeszcze mi się nie udało dotrzeć na Zlot ale wierz mi ,że to nie z braku chęci...tu 2 tyg idą na ślub, tu okresy próbne w pracy, urlop był w portugalii, kasa idzie też i po prostu tego lata nie wypaliło....w przyszłym sezonie musi wypalić - jak tylko data będzie pewna to rezerwuję bilety !
Hubert i Beata - dzięki za życzenia i pomysł ! mam cichą nadzieję ,ze spotka się z akceptacją, albo przynajmniej przełożenie godziny proponowane przez treskę ale nic już nie piszę tylko będę siedzieć cicho i trzymać kciuki oby obie imprezki się dało zgrać :grin: przede wszystkim musi być pogoda,żeby chciało Wam się lecieć z Wawy :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Imię: Treska
Kontakt:

Post autor: treska » wt 31 lip 2007, 20:42

Hubert myślę, że z przełożeniem godziny nie będzie problemu. Ja tam mogę grzać potem do CZD. Muszę jednak mieć akceptację innych Ownersów, co do przełożenia godziny.
Myślę, ze w 3 godziny wyrobimy się w CZD
o jeeeeeeeeeezu fantastycznie

treska@vfr.com.pl

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » wt 31 lip 2007, 20:52

MadziX ja wprawdzie na siostrze mniejszej ,ale na 99% będę :grin: ,
Piotr oczywiście w pracy i nie dołaczy do orszaku VFR . A czy ślubu będzię udzielał nasz XMaślak?? do zobaczyska

R
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » wt 31 lip 2007, 20:57

knight pisze:no właśnie, ja będę i na pewno ownersi z 3miasta również :)
kurde jestem wtedy w morzu, ale jak wyskoczy szkola czy cos to jestem na bank, knigh moze by m3m podjechalo ? lubią takie akcje ;-)
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 31 lip 2007, 20:58

Ruda - bardzo się cieszę ! nie ważne czy na vfr czy na siostrze !
wstyd się przyznac ale nie wiem kto będzie udzielał ślubu, brakowalo czasu zeby się nad tym zastanawiać - choć Katedra i Oliwa to czasy mojego całego dziecinstwa to juz wypadłam z obiegu i nie wiem kto tam teraz "urzęduje " , mam za to nadzieję,że pobłogosławi nas nasz Padre Mors ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: 2007-07-31, 21:00 ]
KolczyK pisze:
knight pisze:no właśnie, ja będę i na pewno ownersi z 3miasta również :)
kurde jestem wtedy w morzu, ale jak wyskoczy szkola czy cos to jestem na bank, knigh moze by m3m podjechalo ? lubią takie akcje ;-)
Kolczyk mam nadzieję ,ze i Tobie się uda i właśnie - zaproszenie jest i dla Ownersów i dla Wszystkich motocyklistów - wszyscy baardzo mile widziani ! !!!! plac przed Katedrą jest duży, zmieścimy się :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » wt 31 lip 2007, 21:03

Jak będziesz miała chwilke czasu to podejdz i popros, że jesteście motocyklistami i czy mógłby udzielic ślubu Ksiądz Krzysztof(X Maślak). On jest bardzo aktywnym motocyklistą i swoim chetnie pomaga. To on organizuje jajcarnie( święcenie motocykli na początku sezonu). Gdybyś potrzebowała pomocy dzwoń postaram sie pomóc :grin:

R

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 31 lip 2007, 21:09

Ruda - bardzo wdzięczna jestem za tę informację.... :kiss Katedrę odwiedzam czasem jak przechadzam się parkiem -taka mala podróż sentymentalna w czasie....ale ostatnio tak na chwilę byłam w gd, było tyle spraw i nawet nie miałam czasu się zastanawiać, oczywiście słyszałam o tym księdzu ,ale myślałam,że jest w Sopocie gdzieś////
poproszę mamę,żeby podjechała i poprosiła o udzielenie ślubu przez Niego..dzięki jeszcze raz !
Obrazek

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz

Post autor: Hubert » wt 31 lip 2007, 21:12

MadziX pisze:mam cichą nadzieję ,ze spotka się z akceptacją
Ja też mam taką nadzieję
treska82 pisze:Myślę, ze w 3 godziny wyrobimy się w CZD
Nie możemy też dzieciaków rozczarować więc trzeba to zrobić z sercem ale nawet jak wyjedziemy o 14 i warunki pogodowe pozwolą to damy radę bez problemu :mrgreen:

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » wt 31 lip 2007, 21:14

widzisz, Ruda znajdzie sie zawsze w odpowiednim miejscu i czasie, Madzix postaram sie ale tu system zmianowy i ciezko. mozemy na m3m.....dać cyne jesli chcesz.....moge to zrobic dzisiaj wieczorkiem, beda mieli czas na odzew :-)

[ Dodano: 2007-07-31, 21:15 ]
jak usłyszą że flaszkę dostaną to bedzie odzew jak cholera :motolove hehehhe joke... ;-) ale nie pogardzą
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » wt 31 lip 2007, 21:18

XMaślak był w Sopocie, ale od prawie trzech lat jest w Katedrze(dwie ostatnie Jajcarnie były już tam).

Miło, że mogłam pomóc(raczej o czymś przypomnieć) jak mogę to zawsze chętnie służę pomocą :smile

R

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 31 lip 2007, 21:19

KolczyK pisze:widzisz, Ruda znajdzie sie zawsze w odpowiednim miejscu i czasie, Madzix postaram sie ale tu system zmianowy i ciezko. mozemy na m3m.....dać cyne jesli chcesz.....moge to zrobic dzisiaj wieczorkiem, beda mieli czas na odzew :-)

[ Dodano: 2007-07-31, 21:15 ]
jak usłyszą że flaszkę dostaną to bedzie odzew jak cholera :motolove hehehhe joke... ;-) ale nie pogardzą
Kolczyk - oczywiście ,ze tak - dajcie im cynk w naszym imieniu ! a wódeczka dla wszystkich będzie ! juz ja tego przypilnuję...podkreślam cały czas -ma być dużo więcej wódki bo motocykliści będą - nie jedni z daleka i nie może zabraknąć ! :biggrin

Ruda dzięki jeszcze raz ! :hugs
czyli cos tam dobrze kojarzyłam ;-) wysłałam juz maila do mamy z prośbą o próbę załatwienia sprawy...super by było gdyby się udało !
Ostatnio zmieniony wt 31 lip 2007, 21:22 przez MadziX, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz

Post autor: Hubert » wt 31 lip 2007, 21:21

Madzia to tylko 530 km z Lublina a Jacko przez Lublin ma 610 tylko dla Ciebie siostro wszystko.

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 31 lip 2007, 21:28

Hubert pisze:Madzia to tylko 530 km z Lublina a Jacko przez Lublin ma 610 tylko dla Ciebie siostro wszystko.
:shock: Hubert to kawał szczególnie polskimi drogami ! ale dzięki za chęci - Kochani jesteście :hugs
Obrazek

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 31 lip 2007, 21:42

treska82, nie ma co pierdykać, przełożyć trza na 14.09.07. Walniem się w piersi przy Sister-Piguła, rzekniem jak jest, że MadziX tego dnia nam ostatnią nadzieję odbiera i pomścić musimy zamieniając jej ciężko zarobiony na zmywaku grosz w wodospad gorzały, no i myślę, że się uda. Co, MY nie damy rady??? Do 750 piprzonych ccm, OWNERSI!!! Akceptacji trza!!!
Jeśli nie będzie ogólnej zgody na zmianę terminu, to ja deklaruję wylot bezpośrednio po CZD.

PS.
LukeVFR pisze:a piszac ze nie bylas na naszych spotkaniach chcialem tylko wyrazic zal i smutek z tego powodu a jesli ktos z nas nie pojedzie to na pewno nie ze zlosci :*
Luke, jak to jest, że po swoich postach tak często musisz się tłumaczyć? :?:

ODPOWIEDZ